API Koppeling

API Koppeling

Maak gebruik van onze bestaande API koppelingen

Bij Emendis zijn we gespecialiseerd in het koppelen van databronnen en applicaties. Onze slimme koppelingen maken het eenvoudig om software te verbinden met andere systemen, wat tijd, geld en onnodig extra werk bespaart. We ontwikkelen koppelingen met een focus op herbruikbaarheid, wat betekent dat de koppelingen die we voor een klant maken, ook beschikbaar zijn voor andere klanten. Hierdoor kunnen onze klanten altijd profiteren van de meest recente en effectieve koppelingen.

500+ koppelingen gemaakt | 20+ jaar ervaring

API koppeling - api koppelingen

De koppelingen van Emendis

vanaf 49,- per maand

Staat uw gewenste koppeling niet in de lijst? Geen probleem, wij kunnen met elk systeem een koppeling op maat maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Amazon

Adyen

Exact

Gripp koppeling - Gripp api koppeling

Gripp

Magento

OneDrive

Lightspeed

MailChimp koppeling - MailChimp api koppeling

MailChimp

Mollie

Multi Safe Pay

Salesforce

Kiyoh

Shopify

WordPress

WooCommerce

Dropbox

Microsoft Azure koppeling Microsoft Azure api koppeling

Microsoft Azure

Payconiq

PostNL api koppeling PostNL koppeling

PostNL

Afas

Fiton api koppeling Fiton koppeling

Fiton

Power BI

Excel

Teamleader koppeling Teamleader api koppeling

Teamleader

SharePoint koppeling SharePoint api koppeling

SharePoint

Microsoft Dynamics NAV koppeling Microsoft Dynamics NAV api koppeling Microsoft Navision api koppeling Microsoft Navision koppeling

Microsoft Navision

Microsoft Dynamics AX koppeling Microsoft Dynamics AX API koppeling

Microsoft dynamix AX

KING Finance api koppeling KING Finance koppeling

KING Accountancy

KING Finance api koppeling KING Finance koppeling

KING finance

Google cloud vision api koppeling Google cloud vision koppeling

Google cloud vision

Printix koppeling - printix api koppeling

Printix

SAP api koppeling - SAP koppeling

SAP

Relatics api koppeling Relatics koppeling

Relatics

Onemap api koppeling Onemap koppeling

Onemap

Floriday koppeling Floriday api koppeling

Floriday

Software koppeling

Als bedrijf is het belangrijk om je processen en systemen zo efficiënt mogelijk te maken. Een software koppeling kan hierbij helpen. Met een software koppeling kun je systemen aan elkaar koppelen, waardoor je gegevens automatisch kunt uitwisselen. Bij Emendis weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je systemen te koppelen en daarom bieden wij op maat gemaakte API koppelingen aan.

Een API koppeling is een verbinding tussen twee systemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Application Programming Interface (API), een set van definities en protocollen die worden gebruikt om softwareapplicaties met elkaar te laten communiceren. Een API maakt het mogelijk om gegevens automatisch uit te wisselen tussen verschillende systemen. Hierdoor kunnen bedrijven hun processen en systemen efficiënter maken.

Een API koppeling kan veel voordelen bieden voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld tijd en geld besparen, omdat je geen gegevens meer handmatig hoeft over te typen of te kopiëren en plakken. Ook kan een API koppeling de kans op fouten verminderen, omdat gegevens automatisch worden uitgewisseld. Daarnaast kan een API koppeling ervoor zorgen dat je bedrijfsprocessen sneller verlopen, omdat je geen tijd meer kwijt bent aan het handmatig invoeren of verwerken van gegevens.

Bij Emendis begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk API koppelingen aan. Dit betekent dat we de API koppeling speciaal voor jouw bedrijf ontwerpen en ontwikkelen. We kijken hierbij naar de systemen die je gebruikt en de gegevens die je wilt uitwisselen. Op basis daarvan ontwikkelen we een API koppeling die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

Het proces van het ontwikkelen van een API koppeling bij Emendis verloopt in een aantal stappen. Allereerst voeren we een inventarisatie uit van de systemen en gegevens die je wilt koppelen. Vervolgens maken we een ontwerp voor de API koppeling. Dit ontwerp bespreken we met jou, zodat we zeker weten dat we aan al je wensen voldoen. Als het ontwerp akkoord is, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de API koppeling. Tot slot testen we de API koppeling uitgebreid, zodat we zeker weten dat deze goed werkt en veilig is.

Bij Emendis hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van API koppelingen. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om je systemen te koppelen en we hebben al veel bedrijven geholpen met het ontwikkelen van een maatwerk API koppeling. Onze API koppelingen zijn veilig, betrouwbaar en worden naadloos geïntegreerd met uw bedrijfsprocessen.

Emendis werkt onder andere voor