Wilt u een professionele app ontwikkelen voor uw bedrijf? Het gebruik van een app voor uw bedrijfssoftware kan uw medewerkers een hoop tijdswinst opleveren. Meer redenen om een app te ontwikkelen:

  • Alle informatie en alle documenten staan op één centrale plek.
  • Een app is overal te bereiken. Ideaal dus als uw medewerkers veel onderweg zijn.
  • Geen internet beschikbaar? Geen probleem. Ook dan is de app bereikbaar.

Ervaren in apps ontwikkelen

Emendis kan uw bedrijfs app ontwikkelen. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al werk gedaan voor met bedrijven als Rabobank en KPN. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en kunnen wij koppelingen maken met Internet of Things. Wij kijken verder dan alleen de app: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij onze ideeën.

Wilt u direct profiteren van de voordelen van een bedrijfsapp?

Laat uw app ontwikkelen door Emendis

Voordelen van een app ontwikkelen

Wij geloven in apps die u geld en tijd besparen. Laat u uw bedrijfs app ontwikkelen door Emendis, dan garanderen wij:

Uw app doet het altijd

mockup-lastminutecargoWerknemers kunnen de app die ze nodig hebben, eenvoudig uit de App store of Google Play store downloaden. Voortaan hebben ze op deze manier alle gegevens die ze nodig hebben altijd bij de hand.

Zelfs als uw werknemers geen verbinding met internet hebben werkt de app onverstoorbaar door. Zodra er weer verbinding is worden de laatste gegevens gesynchroniseerd.

Uw app werkt prettig

Het grote voordeel van apps is de rijke gebruikerservaring. Onze apps zijn met één vinger te bedienen en werken kinderlijk eenvoudig. De bediening sluit aan bij de manier waarop u alle apps op uw telefoon of tablet bedient. De app kan – na goedkeuring –gebruik maken van de foto- of videofunctie van uw telefoon, de contactpersonen, de agenda of actuele positie van de gebruiker.

Uw app ziet er goed uit

Apps waarmee u dagelijks werkt, moeten er aantrekkelijk uitzien, logisch in elkaar zitten en uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

App ontwikkelen bij Emendis

Wilt u uw bedrijfs app laten ontwikkelen door Emendis? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast het maken van apps, maken wij ook webbased software en kunnen wij koppelingen maken met Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

Bespreek de mogelijkheden voor een app