Hebt u een bedrijf tussen de 25 en de 100 medewerkers? Dan is het inplannen van mensen, machines, materiaal en werkzaamheden vaak een hele klus. Zeker als u ook nog rekening moet houden met vakanties, ziekte en onregelmatige werktijden. Gelukkig maakt onze Planning App het u gemakkelijk!

Hoe werkt de Planning App?

  1. Met de Emendis Planning App kunt u gemakkelijk nieuwe werkzaamheden aanmaken of importeren.
  2. U kunt direct medewerkers inzetten op deze taken. De Planning App houdt rekening met hun functies, vaste teams en eigen materiaal. Bovendien krijgt u een waarschuwing als u medewerkers inplant die op dat moment niet aanwezig (zullen) zijn.
  3. Aan de ingeplande werkzaamheden voegt u desgewenst machines, gereedschap of logistieke middelen toe
  4. Uw medewerkers kunnen middels het systeem vrije dagen aanvragen, die u via het systeem kunt goedkeuren.
  5. Het wijzigen van ingeplande mensen, middelen of werkzaamheden is eenvoudig: u sleept ze naar de juiste plek in het overzicht of klikt op bewerken.

Alle ingeplande werkzaamheden zijn zowel op de desktop als op de tablet en de mobiele telefoon handig op te vragen middels (persoonlijke) overzichten. Zo zien uw medewerkers altijd welke klus er in de planning staat en wat ze daarvoor nodig hebben.

“Alle ingeplande werkzaamheden direct zichtbaar op de mobiele telefoon of de tablet”

Kantine overzicht

Ook handig is het zogenaamde kantine-overzicht. Dit overzicht kunt u projecteren in de aula, kantine of een andere centrale plek.

In één oogopslag is te zien wat er die dag gebeuren moet en waar alle medewerkers verwacht worden. Ook is er ruimte voor extra dagmededelingen middels een lichtkrant.

Planning app op maat gemaakt

Ieder bedrijf is anders. Dit ondervonden we ook toen we de planning app speciaal voor hoveniers intwikkelden. Maar ook in uw bedrijf zijn er werkzaamheden, middelen en mensen die afwijken van de standaard. Gelukkig kan de Emendis Planning App voor u op maat aangepast worden. Wilt u hier meer over weten? Laat hieronder uw gegevens achter of vraag kosteloos een offerte aan!

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Wat kost een planning-app?

Bent u op zoek naar een indicatie van de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Offerte aanvragen