Blog

Emendis helpt klanten van PLTFRM met haar Blueprint Development Platform

Emendis helpt klanten van PLTFRM met haar Blueprint Development Platform

Emendis en IT Managed Services regie organisatie PLTFRM slaan de handen ineen en zijn een partnership aangegaan. De samenwerking stelt klanten van PLTFRM in staat om met behulp van het Blueprint development platform van Emendis versneld nieuwe applicaties te ontwikkelen.

Het partnership tussen Emendis en PLTFRM stelt klanten van PLTFRM in staat eenvoudig, snel en flexibel software ontwikkel diensten af te nemen. Hele teams of juist hybride oplossingen zijn mogelijk. Met de gestandaardiseerde Emendis blueprint kan tot 50% sneller worden ontwikkeld en is veiligheid geborgd door standaard security testen. Het aanvullen met het laatste stukje maatwerk en onafhankelijke regie van PLTFRM zorgt dat de bouw altijd effectief verloopt en sluit de gebouwde applicatie naadloos aan bij de bedrijfsdoelstellingen.

“We zijn erg enthousiast over de visie van PLTFRM. We geloven in samenwerken en kijken er erg naar uit om onze diensten via PLTFRM naar de markt te kunnen ontsluiten. Voor Emendis is het belangrijk innovatie snel te adopteren in een snel veranderende markt. Met PLTFRM hebben we een mooie partner gevonden om ons speelveld te vergroten”.

Over PLTFRM

PLTFRM ontsluit een netwerk van IT-dienstverleners die excelleren in een vakgebied of specialisme. PLTFRM inventariseert IT-vraagstukken en selecteert één of meerdere geschikte specialistische dienstverleners die in samenwerking de oplossing leveren. Via regie portaal MyPLTFRM worden communicatie, feitelijke succescriteria en servicemanagement gefaciliteerd. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn bedrijven en organisaties verzekerd van succesvolle, zorgvuldig geleverde IT Managed Services.

Over Emendis

Emendis ontwikkelt softwareoplossingen op maat die uw zakelijke uitdagingen oplossen. Gespecialiseerd in verschillende zakelijke markten, bedienen wij onze klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië en Litouwen. Wij zien software als hulpmiddel om zakelijke complexiteiten te innoveren. Het automatiseren van processen helpt niet alleen de productiviteit van uw bedrijf te verhogen, ook kan de tijd die bespaard blijft nu ingezet worden voor zaken die altijd al meer aandacht nodig hadden. Wij helpen de ideeën van onze klanten te realiseren naar een digitaal product dat impact heeft. Wij ontwikkelen onze software met passie en samen streven we naar het beste resultaat in het project. We zorgen ervoor dat het product voldoet aan uw verwachtingen én dat van de eindgebruiker.

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor