Maatwerk software: Uw softwareoplossing volledig op maat

Voldoet een standaard softwarepakket niet aan uw eisen? Laat dan een softwareoplossing op maat maken voor uw organisatie. Door te ontwikkelen voor de lange termijn, geheel naar uw wens.

Het voornaamste voordeel van maatwerk software is dat alles precies naar uw wens is. Maar, wist u ook dat het maken van een softwareoplossing op maat niet helemaal van begin af aan hoeft? Veel van onze klanten werken al met een bestaand programma, of hebben interesse in één van onze producten en zien daar het liefst extra functionaliteiten of een paar aanpassingen in. Ook dat is mogelijk als u kiest voor Emendis om uw software te laten ontwikkelen.

 

De meest voorkomende softwareoplossingen die wij bouwen zijn webbased, waarbij we eventueel een app ontwikkelen ter ondersteuning. In een wereld waar flexwerken en thuiswerken steeds populairder wordt, is het belangrijk dat de software overal te bereiken is. Daarom werken wij veelal met software in de cloud. Downloads en installaties zijn dus overbodig!

Denkt u na over het ontwikkelen van maatwerk software voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw softwareoplossing op maat!

 

 

Maatwerk software

Het team van Emendis is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software oplossingen op maat. Behalve de ervaring die zij opdoen op de werkvloer, hebben zij ook een passie voor het vak. En dat maakt ons team nou zo sterk: u weet zeker dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Die ontwikkelingen worden vervolgens weer gekoppeld aan uw wensen. Uw maatwerk software staat dus als een huis!

Altijd up-to-date

Die passie en innovatie stoppen niet direct na het opleveren van uw softwareoplossing. Uw organisatie groeit, dus de software moet ook met u mee kunnen groeien. Waar het bij een standaard softwarepakket vaak ophoudt bij de eenmalige aanschaf, kunt u onze professionals vragen de nodige aanpassingen door te voeren. Zo is uw software weer up-to-date voor uw organisatie en blijft het een lange termijn investering.

De voordelen van op maat gemaakte softwareoplossingen

Behalve dat de software geheel naar uw wens wordt gemaakt, heeft maatwerk software nog een aantal voordelen:

 

  De softwareoplossingen zijn altijd en overal bereikbaar.

  Wij ondersteunen de software en zorgen voor goede en stabiele servers.

  Alle software wordt responsive gemaakt en zijn dus geschikt voor zowel mobile devices als desktop.

  Uw op maat gemaakte software bevat geen overbodige functies.

  Ook complexe bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden.

 

 

Maatwerk software of SaaS-oplossing

Denkt u na over een softwarepakket die uw klantenbestand bij u af kan nemen, maar beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om zoiets te bouwen? Emendis kan ook een SaaS-oplossing (Software as a Service) voor u maken, die u vervolgens in abonnementsvorm aan kunt bieden aan uw klanten.

Kunnen wij u helpen met een softwareoplossing op maat?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van maatwerk software of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van software op maat, ontwikkelen wij ook mobile applicaties en SaaS oplossingen en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

RECENT GEDEELD

CONTACT

Dit vindt u misschien ook leuk…

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!