Heldere communicatie is belangrijk. Wanneer u ingewikkelde vragen en problemen met uw klant bespreken moet is het handig als beide partijen volledig op de hoogte zijn en weten wat er speelt.

De voordelen van een mijn-omgeving

Een mijn-omgeving is dan een prettig platform om over en weer te communiceren: alle klantissues staan daar handig in één overzicht. Maar er zijn meer voordelen:

  • Minder e-mails: uw inbox beter beheersbaar
  • Gevoelige communicatie via een beveiligde inlog
  • Gemakkelijk uploaden en downloaden van grote bestanden
  • Overzichtelijke indeling van lopende zaken
  • Gemakkelijk prioriteren van issues

Geschikt voor grote en kleine bedrijven

Hebt u een MKB-bedrijf? Ook dan is een mijn-omgeving wellicht een optie voor u.

Een eenvoudig beschermd gedeelte van uw site levert u al gauw tijdwinst op en zorgt voor meer tevreden klanten. Uiteindelijk betaalt dat zich snel terug: u bespaart kostbare tijd, doordat alle communicatie via één centrale plek loopt.

“De mijn-omgevingen die wij eerder bouwden onderscheiden zich door hun overzichtelijke, logische structuur, gebruikersvriendelijkheid en mooie ontwerp.”

De mijn-omgevingen die wij eerder bouwden onderscheiden zich door hun overzichtelijke, logische structuur, gebruikersvriendelijkheid en mooie ontwerp.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mijn-omgeving? Laat dan hieronder uw gegevens achter of vraag een geheel vrijblijvende offerte op!

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Wat kost dat mij?

Wilt u een indicatie van wat een Mijn-Omgeving u zou kunnen gaan kosten? Wij geven u graag duidelijkheid.

Offerte aanvragen