Mobile Development: Een mobiele app ontwikkelen voor uw bedrijf

Een mobiele applicatie verbindt uw bedrijf op een krachtige manier met uw personeel, klanten en andere mobiele gebruikers. Met de vele voordelen van een mobiele app is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven tegenwoordig hun software in de cloud beschikbaar stellen als applicatie.

Een mobiele applicatie kan dan ook een nuttige tool bieden voor uw bedrijf of nieuwe deuren openen voor de uitbreiding van uw klantenbestand. Met onze expertise in het maken van zakelijke apps zorgen wij ervoor dat de app die we voor u ontwikkelen echt voldoet aan de behoeften van uw bedrijf.

 

Bent u op zoek naar een manier om uw diensten en bijhorende processen toegankelijker te maken voor uw personeel en/of klantenbestand, ook als er geen internetverbinding mogelijk is? Of streeft u ernaar om uw bedrijf te profileren als innovatief en vooruitstrevend, mogelijk om een nieuwe doelgroep te bereiken? Dan is het laten ontwikkelen van een eigen zakelijke app interessant voor u!

Denkt u na over het ontwikkelen van een eigen zakelijke app voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw mobiele bedrijfsapplicatie!

 

Jarenlange ervaring in apps ontwikkelen

Wij staan klaar om onze jarenlange ervaring in Mobile Development in uw voordeel te gebruiken. Wij kijken verder dan alleen de app: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij graag onze ideeën met u. Emendis gelooft in apps die u geld én tijd besparen.

  • Altijd en overal uw gegevens bij de hand Het goed uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden wordt een stuk eenvoudiger als uw personeel alle gegevens die ze nodig hebben altijd bij de hand te hebben. Zelfs wanneer uw werknemers geen verbinding met internet hebben, werkt een mobiele applicatie onverstoorbaar door. Zodra de app weer verbonden is met het internet worden de laatste gegevens gesynchroniseerd.
  • Een rijke ervaring voor uw gebruikers Het grote voordeel van mobiele applicaties is de rijke gebruikerservaring. Onze apps zijn met één vinger te bedienen en werken kinderlijk eenvoudig. Daarnaast kan een mobiele applicatie – na goedkeuring – eenvoudig communiceren met de foto- of videofunctie van uw telefoon, de contactpersonen, de agenda of actuele locaties van uw gebruikers.Wij leveren producten die niet alleen voldoen aan de zakelijke eisen, maar ook toegankelijk en intuïtief zijn voor uw eindgebruiker.
  • Hét visitekaartje van uw bedrijf Wanneer u en uw klanten dagelijks gebruik maken van een zakelijke app, dan wilt u natuurlijk dat deze logisch in elkaar zit én er goed uitziet. Met het ontwikkelen van uw eigen app kunt u uw bedrijf echt op de kaart zetten en uw concurrentie zodoende voorblijven. Uw zakelijke applicatie vormt daarbij hét visitekaartje van uw bedrijf. Onze designers besteden dan ook aandacht aan elk ontwerp en volgen de laatste richtlijnen voor digitale gebruiksvriendelijkheid.

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw zakelijke applicatie?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een zakelijke app of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van apps, ontwikkelen wij ook webbased software en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!
 

RECENT GEDEELD

CONTACT

Dit vindt u misschien ook leuk…

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!