API Koppeling

API Koppeling

Maak gebruik van onze bestaande koppelingen

Emendis is gespecialiseerd in het koppelen van databronnen en applicaties. Wij bieden een verscheidenheid aan slimme koppelingen die het eenvoudig maken om software te koppelen aan andere systemen. Dit bespaart tijd, geld en onnodig extra werk.

Bij Emendis ontwikkelen we koppelingen en zorgen we voor herbruikbaarheid. Koppelingen die voor een klant worden gemaakt, kunnen vervolgens voor andere klanten worden gebruikt. Zo genieten de klanten van Emendis van de meest recente koppelingen.

500+ koppelingen gemaakt | 20+ jaar ervaring

API koppeling

De koppelingen van Emendis

Staat uw gewenste koppeling niet in de lijst? Geen probleem, wij kunnen met elk systeem een koppeling op maat maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Amazon

Adyen

Exact

Gripp

Magento

OneDrive

Lightspeed

MailChimp

Mollie

Multi Safe Pay

Salesforce

Kiyoh

Shopify

WordPress

WooCommerce

Dropbox

Microsoft Azure

Payconiq

PostNL

Afas

Fiton

Power BI

Excel

Teamleader

SharePoint

Microsoft Navision

Microsoft dynamix AX

KING Accountancy

KING finance

Google cloud vision

PrintX

SAP

Relatics

Onemap

Floriday

Software koppeling

Als bedrijf is het belangrijk om je processen en systemen zo efficiënt mogelijk te maken. Een software koppeling kan hierbij helpen. Met een software koppeling kun je systemen aan elkaar koppelen, waardoor je gegevens automatisch kunt uitwisselen. Bij Emendis weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je systemen te koppelen en daarom bieden wij op maat gemaakte API- koppelingen aan.

Een API koppeling is een verbinding tussen twee systemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Application Programming Interface (API), een set van definities en protocollen die worden gebruikt om softwareapplicaties met elkaar te laten communiceren. Een API maakt het mogelijk om gegevens automatisch uit te wisselen tussen verschillende systemen. Hierdoor kunnen bedrijven hun processen en systemen efficiënter maken.

Een API koppeling kan veel voordelen bieden voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld tijd en geld besparen, omdat je geen gegevens meer handmatig hoeft over te typen of te kopiëren en plakken. Ook kan een API koppeling de kans op fouten verminderen, omdat gegevens automatisch worden uitgewisseld. Daarnaast kan een API koppeling ervoor zorgen dat je bedrijfsprocessen sneller verlopen, omdat je geen tijd meer kwijt bent aan het handmatig invoeren of verwerken van gegevens.

Bij Emendis begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk API koppelingen aan. Dit betekent dat we de API koppeling speciaal voor jouw bedrijf ontwerpen en ontwikkelen. We kijken hierbij naar de systemen die je gebruikt en de gegevens die je wilt uitwisselen. Op basis daarvan ontwikkelen we een API koppeling die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

Het proces van het ontwikkelen van een API koppeling bij Emendis verloopt in een aantal stappen. Allereerst voeren we een inventarisatie uit van de systemen en gegevens die je wilt koppelen. Vervolgens maken we een ontwerp voor de API koppeling. Dit ontwerp bespreken we met jou, zodat we zeker weten dat we aan al je wensen voldoen. Als het ontwerp akkoord is, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de API koppeling. Tot slot testen we de API koppeling uitgebreid, zodat we zeker weten dat deze goed werkt en veilig is.

Bij Emendis hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van API koppelingen. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om je systemen te koppelen en we hebben al veel bedrijven geholpen met het ontwikkelen van een maatwerk API koppeling. Onze API koppelingen zijn veilig, betrouwbaar en worden naadloos geïntegreerd met uw bedrijfsprocessen.

Emendis werkt onder andere voor