Maatwerk software

Maatwerk software

Software development bij Emendis

Werkt uw organisatie met verouderde software of wordt er gebruik gemaakt van Excel? Dan kosten bedrijfsprocessen waarschijnlijk meer tijd en geld dan nodig. 

Wij helpen organisaties door software op maat te ontwikkelen met behulp van de Emendis Blueprint. Wij bouwen mobiele- en webapplicaties, die doordacht en succesvol zijn. Uw idee wordt omgezet in een softwareapplicatie die volledig aansluit op uw behoeften.

Met meer dan 20 jaar ervaring en specialisaties in verschillende branches, helpen wij vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika. 

Maatwerk software ontwikkeling - maatwerk applicatie ontwikkeling
Maatwerk software

Hét softwarebedrijf dat software ontwikkelt met een eigen Blueprint

MEER INFORMATIE?

Download vrijblijvend onze whitepaper!

Whitepaper form - Maatwerk software

Emendis Blueprint

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte benadering voor de ontwikkeling van uw software? Wij hebben een Blueprint ontwikkeld die bestaat uit een groot aanbod aan herbruikbare, eigentijdse componenten. Deze modules besparen u niet alleen 50% aan development tijd, ook blijven ze zich continu vernieuwen, is het schaalbaar en uitermate veilig. 

Laten we kennismaken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties. Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op via e-mail.

Emendis werkt onder andere voor