ONZE ORGANISATIE

Emendis helpt uw
processen te versnellen.

Emendis ontwikkelt softwareoplossingen op maat die uw zakelijke uitdagingen oplossen. Gespecialiseerd in verschillende zakelijke markten, bedienen wij onze klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië en Litouwen.

VISIE

Wij zien software als hulpmiddel om zakelijke complexiteiten te innoveren. Het automatiseren van processen helpt niet alleen de productiviteit van uw bedrijf te verhogen, ook kan de tijd die bespaard blijft nu ingezet worden voor zaken die altijd al meer aandacht nodig hadden.

MISSIE

Wij helpen de ideeën van onze klanten te realiseren naar een digitaal product dat impact heeft. Wij ontwikkelen onze software met passie en samen streven we naar het beste resultaat in het project. We zorgen ervoor dat het product voldoet aan uw verwachtingen én dat van de eindgebruiker.

16

Jaar in business

3

Locaties

64

Medewerkers

75 +

Klanten

100 +

Projecten

Emendis biedt innovatieve en bedrijfskritische softwareoplossingen voor u en uw bedrijf.

WIJ ZIJN AGILE

Maximale flexibiliteit binnen de gestelde deadline.

We willen dat onze klanten weten wat ze ontvangen en daar tevreden over zijn. Om het ontwikkelproces in de beste banen te laten verlopen, werken wij volgens de Scrum en OTAP-methode. Dit biedt hoge betrokkenheid, flexibiliteit en een constante communicatiebron gedurende het project.

HOGE BETROKKENHEID

Effectieve oplossingen die voldoen aan uw wensen en behoeften.

Het opbouwen van een prettige relatie met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom luisteren we goed naar uw wensen en behoeften en leren we graag uw bedrijfsprocessen echt kennen. Op afstand of bij u op locatie. Zo ontdekken we samen wat uw bedrijf nodig heeft om te vooruit te komen.

INNOVATIEGERICHT

Verwachtingen overtreffen met software die wij opleveren.

Wij ontwikkelen niet alleen uw software, ook de ontwikkeling van ons team staat centraal bij Emendis. We blijven graag innoveren, zodat we u altijd de modernste technologieën aanbieden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in PHP (Laravel) en Javascript (Angular, Ionic).

CAPTURUM SOFTWARE GROUP

Softwareoplossingen voor het bedrijfsleven én het onderwijs.

Capturum Software Group is de overkoepelende organisatie, waar de bedrijven Emendis en Intergrip onderdeel van uitmaken. Door verschillende disciplines met elkaar te verbinden kunnen wij onze softwareoplossingen toespitsen op de vraag van de klant en software op maat aanbieden die voldoet aan de wensen en behoeften van de gebruiker.

Naar website
Maatwerk software

ONZE DIENSTEN

Altijd een passende oplossing.

Samen streven we naar het beste resultaat en verzorgen we de services die nodig zijn om tot een oplossing te komen die écht werkt. We coördineren, ontwerpen, ontwikkelen, testen, verfijnen en leveren tot slot een passende softwareoplossing voor u en uw bedrijf.

Web Development

Wij ontwikkelen complete webapplicaties en schaalbare websites met behulp van de nieuwste technologieën.

Mobile Development

Een mobiele app verbindt uw bedrijf op een krachtige manier met uw personeel, klanten en andere mobiele gebruikers.

User Experience

Wij leveren producten die niet alleen voldoen aan de zakelijke eisen, maar ook toegankelijk en intuïtief zijn voor uw eindgebruiker.

Usability Testing

Elke fase testen wij uw product zorgvuldig om er zeker van te zijn dat zelfs het tussenresultaat een werkbaar product is.

Project Management

Een gecoördineerde aanpak helpt uw softwareproject bij de juiste voorbereiding, uitvoering en aflevering van het product.

Nazorg & Ondersteuning

Na de aflevering van uw product biedt onze helpdesk volledige productondersteuning en ontzorgen wij waar nodig.

SAMENWERKEN MET EMENDIS?

75+ klanten mochten wij al helpen.

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!