Makkelijker personeel inplannen

Het maken van een personeelsplanning kan een lastig karweitje zijn. We zien dat veel bedrijven hun personeelsplanning in Excel maken. Een prima oplossing, maar soms erg tijdrovend en foutgevoelig. Hier hebben we, in samenwerking met een aantal klanten, een softwareoplossing voor gemaakt. Een uitdraai van de uren maken, zien wanneer uw vervoersmiddelen aan onderhoud toe zijn en een melding wanneer er planningsconflicten ontstaan. Houd controle over uw planning met de plannings app van Emendis!

Een goedlopende planning is de basis van vrijwel iedere afdeling. Wil één van uw medewerkers vrij, dan is het fijn als u met een klik op de knop direct weet of daar ruimte voor is of niet. De personeelsplanning geeft u een totaaloverzicht van lopende projecten, deadlines, medewerkers, gereedschappen en machines. Kortom: alles wat u nodig hebt!

Personeelsplanning maken

 

Hoe gaat het maken van de personeelsplanning in zijn werking? U voegt zelf uw medewerkers en/of machines in met de daarbij behorende informatie (werkuren, functie, etc.). Vaste vrije dagen plant u hier ook in. Dit hoeft dus maar een keer goed ingevoerd te worden. Vervolgens kunt u projecten aan gaan maken. Deze projecten verrijkt u met informatie, denk hierbij aan: de ploegleider, categorie, de startdatum en einddatum en eventueel de terugkerende frequentie. U koppelt uw medewerkers aan de projecten. Hierdoor heeft u direct overzichtelijk of er ruimte is voor een verlofaanvraag of een nieuw project.

Bent u benieuwd hoe het werkt?

Neem contact met ons op voor een gratis demo

Diverse planningsoverzichten

Er kan een planning per dag, per week en per maand gemaakt worden. Ook kan er een planning gemaakt worden van de machines en verder spullen die er gebruikt worden. Ook kunt u de status van de machines bijhouden, zo weet u precies wanneer welke machine een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Het kantineoverzicht toont de medewerkers ’s morgens wie waar aan de slag moet die dag, welke machines diegene mee moet nemen en welke tijden er aan het project verbonden zitten. Ook is het makkelijk voor de salarisadministratie. U kunt meteen zien wie er ploegleider is en ook worden de gegevens bijgehouden per medewerker. Dat scheelt tijd, en die tijd hebben we hard nodig.

Personeelsplanning op maat

Onze planning is in eerste instantie gemaakt voor hoveniersbedrijven (zie Hoveniersplanning.nl). Dit bleek een succes! Inmiddels maken diverse bedrijven gebruik van de planningstool en zijn erg enthousiast. Deze tool kunnen we ook voor u op maat maken. Zo heeft u een personeelsplanning die optimaal werkt voor uw bedrijf.

Wilt u een personeelsplanning op maat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op

Contactgegevens

Newtonstraat 1,
3902 HP Veenendaal

(0318) 742 583