Geschikt voor duizenden medewerkers

Ga er maar aanstaan: Een interne applicatie ontwikkelen die wereldwijd door duizenden medewerkers gebruikt gaat worden. Voor Rabobank ontwikkelde Emendis een interne applicatie. Dat stelt hoge eisen op het gebied van schaalbaarheid en uiteraard veiligheid.

Robuuste applicatie

Emendis ontwikkelde een online applicatie op basis van een zeer moderne en tóch degelijke architectuur: een strikt gescheiden front- en backend die door middel van een API met elkaar communiceren. Hierdoor kan de informatie optimaal worden beveiligd, en krijgt de applicatie een robuuste opzet.

Over het eindresultaat was de klant zeer tevreden:

“In de samenwerking met Emendis verraste zij Rabobank van begin tot eind in het proactief meedenken in het ontwikkelproces. Onder grote tijdsdruk heeft zij een compleet en creatief product neergezet dat voldeed aan de hoge kwaliteitseisen van Rabobank. Emendis heeft daarmee de verwachtingen waargemaakt en Rabobank naar volle tevredenheid bediend.”

Heeft u ook behoefte aan werkende software waarmee u direct aan de slag kunt?

Kom dan eens langs voor een lekker kopje bonenkoffie! Wij vertellen graag hoe wij kunnen helpen met uw specifieke automatiseringsvraag.

Neem contact op