Fysio24

Sinds 2015 is Emendis betrokken bij de bouw van Fysio 24: een app die je helpt om blessures te verhelpen én voorkomen. Fysio 24 is een startup op het gebied van digital health en maakt deel uit van het Rockstart programma voor veelbelovende startups.

Tijdlijn

Blijf op schema! De sleutel tot succes is weten waar je vandaan komt, welke stappen je moet zetten om je doel te bereiken en een gezonde trek in resultaten.

Dag-tot-dag

Onze programma’s ondersteunen, overtuigen en verleiden je. Zodat je snel en volledig herstelt. Via dagelijkse porties informatie, instructies, oefeningen, uitdagingen en inspiratie.

Fun & Rewarding

We snappen dat hersteloefeningen saai kunnen zijn en dat het lastig is om elke dag discipline op te brengen. Daarom zitten onze programma’s vol verrassingen. Verdien ze!

Uitdagend

Blessureherstel en –preventie zijn uitdagend, zowel fysiek als mentaal. Wij helpen je om jezelf te pushen, je verborgen krachten te ontdekken en kleine prestaties te vieren.

Supersolo programma's

Fysio 24 geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf je eigen doelen te stellen en helpt je vervolgens via oefeningen om de doelen te bereiken. Dit kan via contact met een aangesloten fysiotherapeut, maar ook door het gebruik van Super Solo programma’s.

Voordelen

  • Verspil geen tijd meer met maken van afspraken, het bezoeken van je fysio en het vinden van de juiste informatie – start direct met je herstel- of preventieprogramma.
  • Werk geen lange (en saaie) oefensessies af, maar besteed elke dag een paar minuten aan je herstel of preventie wanneer het jou uitkomt – eenvoudig om vol te houden.
  • Maak gebruik van herstel- en preventieprogramma’s die zijn samengesteld door vooraanstaande fysio’s en specialisten – stop de beste programma’s in je smartphone.
  • Ga voor een spier- of peesblessure niet acht keer naar de fysio en betaal geen honderden euro’s aan fysiotherapeuten of zorgverzekeraars – investeer in jezelf voor een fractie van de kosten.

Heeft u ook behoefte aan werkende software waarmee u direct aan de slag kunt?

Kom dan eens langs voor een lekker kopje bonenkoffie! Wij vertellen graag hoe wij kunnen helpen met uw specifieke automatiseringsvraag.

Neem contact op