Checklists, vergaderingen, en procedures. Voor de meeste bedrijven een noodzakelijk kwaad. Enerzijds onmisbaar om ervoor te zorgen dat de dienstverlening naar de klanten toe goed verloopt, maar anderzijds een bron van frustratie en altijd zeer tijdrovend. Bij Emendis geloven we in software die prettig werkt, maar in dit geval ook het werken zélf prettiger maakt. Voor verschillende klanten (onder andere Lerende Regio Arnhem en Vinke Vision) heeft Emendis een slimme oplossing ontwikkeld die de samenwerking bevordert, procedures bewaakt en ervoor zorgt dat de medewerkers zich kunnen focussen op hun échte taak in plaats van eindeloze vergaderingen.

Onze samenwerksoftware biedt op de volgende oplossingen:

  • Kennis en ideeën uitwisselen, discussiëren
  • Documenten publiceren en delen met klanten of partners
  • Procedures bewaken
  • Periodiek updates verzenden zodat alle medewerkers bij het proces betrokken blijven

De software is webbased en responsive, dus medewerkers kunnen overal en op elk gangbaar device bij de informatie. Onze klanten kunnen daarbij zelf medewerkers en rechten beheren en bovendien de content bewaken. De omgeving is geheel in de huisstijl van de klant, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

 

Heeft u ook behoefte aan werkende software waarmee u direct aan de slag kunt?

Kom dan eens langs voor een lekker kopje bonenkoffie! Wij vertellen graag hoe wij kunnen helpen met uw specifieke automatiseringsvraag.

Neem contact op