Blog

Efficiënt online zaken doen? Koppel uw webshop met ERP-systeem

Efficiënt online zaken doen? Koppel uw webshop met ERP-systeem

Heeft uw bedrijf een webshop of overweegt u er een te beginnen? Dan kan het handig zijn uw huidige ERP-systeem te koppelen. Emendis kan u helpen.

Een webshop moet zichzelf terugverdienen. Dus is het van belang dat het verkopen, verzenden en de financiële administratie zo min mogelijk tijd en mankracht kosten. Hoe beter uw webshop geautomatiseerd is, hoe efficiënter u online zaken kunt doen en hoe meer euro’s er onder de streep overblijven. Logisch dus dat veel bedrijven graag een koppeling maken tussen hun webshop en hun ERP-systeem.

Waarom uw ERP-systeem koppelen?

  • Eén centrale administratie waar u uw artikelen en metagegevens invoert en beschikbaar hebt.
  • Actuele voorraadweergave in de site
  • Geen voorraad: geen bestellingen, dus minder backorders
  • Automatische (digitale) facturering
  • Geautomatiseerd BTW afdragen
  • Automatische (financiële) administratie
  • Logistieke tijdwinst door bijvoorbeeld automatische digitale orderpickeropdrachten

Emendis helpt bedrijven die graag hun huidige ERP-systeem koppelen met hun bestaande of nog te bouwen webshop. Het maakt niet uit van welk ERP-systeem u gebruik maakt. Wij hebben ervaring met alle grote spelers, zoals AFASUnit4 Multivers en SAP.

“Hoe beter uw webshop geautomatiseerd is, hoe efficiënter u online zaken kunt doen en hoe meer euro’s er onder de streep overblijven.”

Op maat

Hebt u specifieke wensen? Wilt u sommige gegevens bijhouden in uw ERP-systeem en sommige juist weer in uw webshop? Vertel het ons en we bouwen een koppeling op maat, precies volgens uw wensen. Wat voor u het beste werkt is tenslotte wat telt!

Nog geen webshop, maar wel een ERP-systeem?

Emendis heeft ervaring met diverse webshopsystemen en kan u adviseren in uw keus. Zo bent u minimale kosten kwijt voor de koppeling en haalt u maximaal rendement. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Concurreert u op prijs? Lees meer over onze online prijs crawler.

Kunnen wij u helpen met de koppeling van uw ERP-systeem?

Heeft u ideeën voor de koppeling van een ERP-systeem met uw webshop of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het koppelen van uw ERP-systeem, ontwikkelen wij ook mobile applicaties, webapplicaties en softwareoplossingen op maat. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor