Over ons

Over Emendis

Emendis is meer dan 20 jaar geleden als een softwarebedrijf op een zolderkamer begonnen. En vandaag de dag ontwikkelen we nog steeds met een inmiddels wat groter team van specialisten de allerbeste softwareproducten voor onze klanten.

Emendis is inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie met allure. Met een Nederlandse en 3 buitenlandse vestigingen werken meer dan 100 man dagelijks aan software oplossingen, gebaseerd op de Emendis Blueprint.

Emendis

Visie van Emendis

Emendis gelooft dat software het (bedrijfs)leven makkelijker moet maken. Repeterende handelingen moeten zoveel mogelijk geautomatiseerd worden zodat foutgevoelige menselijke tussenkomst waar nodig voorkomen kan worden. Hierdoor wordt software optimaal benut en kunnen mensen ingezet worden op plekken waar ze echt toegevoegde waarde bieden.

De werkwijze van Emendis

Emendis zal te allen tijde zorgdragen dat het gewenste proces naadloos geïntegreerd wordt in een software oplossing. Bedrijven hoeven zich niet aan te passen aan de software, maar wij ontwikkelen de software op basis van het bedrijfsproces.

Hierbij staat kwaliteit, veiligheid en onderhoudbaarheid van software hoog in het vaandel. Op afstand monitoren we de software 24/7 op performance en werking, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun primaire bedrijfsproces.

Hoe is het om met Emendis samen te werken?

Emendis werkt onder andere voor