Ons team bestaat uit zowel jonge gedreven softwareontwikkelaars als uit seniors die hun sporen verdiend hebben. Een ding hebben wij allemaal gemeen: Software is onze passie!

Wie zijn wij

Wij zijn die softwarejongens die u altijd al zocht. Ontwikkelaars die niet alleen code kunnen schrijven, maar ook nog eens met u meedenken en altijd met goede ideeën komen. En… wij zien er ook nog eens goed uit, al zeggen we het zelf.

Wat doen wij

Emendis maakt webbased software voor het internet, uw smartphone en het internet-of-things. Daarmee maken we uw leven, misschien wel zonder dat u dat door heeft, simpeler, overzichtelijker en vooral leuker.

Waarom

Automatiseren zit in ons bloed. We kunnen het gewoon niet helpen! Altijd als u met ons praat over uw bedrijf, auto of keuken, denken wij al snel: dat moet toch gemakkelijker kunnen… En dan bedenken we weer iets nieuws.

Wij geloven

Wij geloven in software die u tijd en geld bespaart. Software die er goed uitziet en vooral: altijd wérkt.

Wij leggen de lat hoog

Als wij software voor u maken, willen we u het beste bieden dat we kunnen. Onze ontwikkelaars gebruiken 70 procent van hun tijd om te bouwen, 20 procent om te verbeteren. En 10 procent van hun tijd mogen ze inspiratie opdoen, lekker grasduinen en nieuwe technieken bekijken. Zo kunnen wij u niet alleen de software geven waar u om vraagt, maar zelfs uw verwachtingen overtreffen met de producten die we opleveren.

De kennis van onze specialisten in huis halen? Ga dan voor detachering.

Wij zijn agile

Om ervoor te zorgen dat de software die u wilt hebben altijd voldoet aan uw wensen en bovendien netjes op tijd opgeleverd wordt, werken wij volgens de Scrum-methode. Voor u als klant betekent dit een hoge betrokkenheid op onze werkzaamheden. We vragen uw mening en laten u zien wat we doen, ook als het product nog niet helemaal af is.

Zo heeft u de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen en kunnen we snel reageren op voortschrijdend inzicht. Maximale flexibiliteit binnen de gestelde deadline dus.

Heeft u ook behoefte aan werkende software waarmee u direct aan de slag kunt?

Kom dan eens langs voor een lekker kopje bonenkoffie! Wij vertellen graag hoe wij kunnen helpen met uw specifieke automatiseringsvraag.

Neem contact op