Dashboarding

Dashboarding

Dashboarding

Veel bedrijven zitten op een enorme schat aan ruwe data die zij niet gebruiken. Het niet gebruiken van deze data zorgt voor onnodig hoge kosten, beslissingen gebaseerd op aannames en kost het interpreteren van data veel tijd en moeite.

De dashboarding software van Emendis biedt een alles-in-één oplossing voor real-time dashboarding en rapportage. Emendis stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met elke gegevensbron. Deze gegevens worden vervolgens visueel weergegeven in interactieve rapportages en dashboards. Emendis zet zich in om datagedreven besluitvorming voor iedereen eenvoudiger te maken.

Dashboarding

Dit zijn de voordelen van dashboarding

MEER INFORMATIE?

Download vrijblijvend onze whitepaper!

Whitepaper form - Dashboarding

planning app

Data gedreven werken met Dasboarding van Emendis

Onze dashboardoplossing maakt het voor organisaties van elke omvang gemakkelijk om data-gedreven beslissingen te nemen. Emendis biedt gebruikers een verscheidenheid aan slimme en snelle visualisaties van belangrijke gegevens, evenals de mogelijkheid om één versie van de waarheid te creëren. 

Emendis maakt het ook gemakkelijk om data en inzichten te delen binnen de organisatie, zodat iedereen op dezelfde pagina zit. Het biedt u de mogelijkheid om een datagestuurde organisatie te zijn, waar beslissingen worden genomen op basis van harde gegevens. 

Laten we kennismaken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties. Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op via e-mail.

Emendis werkt onder andere voor