PP group

Het optimaliseren van het Purchase to Pay proces

Het optimaliseren van het Purchase to Pay proces

In de afgelopen decennia is Parlevliet & Van der Plas uitgegroeid tot een grote wereldspeler in de visserij- en verwerkende industrie. Met meerdere vestigingen over de hele wereld heeft het familiebedrijf Parlevliet & Van der Plas een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaam vissen.  De wereld van PP Group kenmerkt zich aan de vele verschillende culturen, landen, mensen en markten.

Probleemstelling

De huidige bedrijfsprocessen van Parlevliet & Van der Plas omtrent Purchase to Pay pasten niet in de software waar het bedrijf voorheen gebruik van maakte. Hierdoor sloot de software onvoldoende aan op de bedrijfsvoering van PP Group en bood het niet de functionaliteiten waar zij, als internationale organisatie, behoefte aan hadden.

Business case

Het ontwikkelen van een generieke softwareoplossing waarmee meer controle en inzicht wordt geboden in de bedrijfsprocessen van PP Group.

Het P2P proces altijd en overal beschikbaar

Onze webbased P2P softwareoplossing geeft meer inzicht in de huidige workflow en bedrijfsprocessen van PP Group en biedt mogelijkheid tot costspliting, autorisatie van kosten, facturatie en koppelingen met diverse externe systemen. De software is tevens generiek inzetbaar en geschikt voor zowel online als offline gebruik. Zo kan deze softwareoplossing altijd en overal ingezet worden – dus ook op zee!

Functionaliteiten

Emendis werkt onder andere voor