PP GROUP

Het optimaliseren van het purchase to pay proces.

In de afgelopen decennia is Parlevliet & Van der Plas uitgegroeid tot een grote wereldspeler in de visserij- en verwerkende industrie. Met meerdere vestigingen over de hele wereld heeft het familiebedrijf Parlevliet & Van der Plas een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaam vissen.  De wereld van PP Group kenmerkt zich aan de vele verschillende culturen, landen, mensen en markten.

PROBLEEMSTELLING

De huidige bedrijfsprocessen van Parlevliet & Van der Plas omtrent purchase to pay pasten niet in de software waar het bedrijf voorheen gebruik van maakte. Hierdoor sloot de software onvoldoende aan op de bedrijfsvoering van PP Group en bood het niet de functionaliteiten waar zij, als internationale organisatie, behoefte aan hadden.

BUSINESS CASE

Het ontwikkelen van een generieke softwareoplossing waarmee meer controle en inzicht wordt geboden in de bedrijfsprocessen van PP Group.

  • Meer controle en inzicht in de huidige workflow en bedrijfsprocessen
  • Een generieke oplossing die groepsbreed, in 5 landen, kan worden ingezet
  • Geschikt voor online én offline gebruik
  • Mogelijkheid tot costsplitting, autorisatie van kosten en facturatie
  • Koppeling met Active Directory, OCR en ERP-systeem

ONZE OPLOSSING

Het P2P proces altijd en overal beschikbaar.

Onze webbased P2P softwareoplossing geeft meer inzicht in de huidige workflow en bedrijfsprocessen van PP Group en biedt mogelijkheid tot costspliting, autorisatie van kosten, facturatie en koppelingen met diverse externe systemen. De software is tevens generiek inzetbaar en geschikt voor zowel online als offline gebruik. Zo kan deze softwareoplossing altijd en overal ingezet worden – dus ook op zee!

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!