Gebr. de Mooij Amsterdam

Emendis maakt “Fresh Vision” voor Gebr. De Mooij Amsterdam

Gebr. de Mooij Amsterdam is een familiebedrijf met een lange historie in de AGF-sector. Het bedrijf werd opgericht in 1946 en is sindsdien gespecialiseerd in groenten en fruit. Vanuit hun vestiging op het Food Center Amsterdam fungeren ze als importeur en exporteur en zijn ze actief in binnen- en buitenlandse markten.

Gebr. de Mooij Amsterdam

Gebr. de Mooij Amsterdam is gedreven door kwaliteit, professionaliteit en een klantgerichte benadering. Het bedrijf is altijd op zoek naar manieren om zich te verbeteren en te innoveren, en heeft daarom besloten om een op maat gemaakt ERP-systeem te ontwikkelen, Fresh Vision, om hun interne processen te optimaliseren en te blijven voldoen aan de veranderende eisen van de markt. 

Probleemstelling

Gebr. de Mooij Amsterdam verwerkt dagelijks grote hoeveelheden gegevens betreffende de in- en verkoopprijzen van groenten en fruit. De snel veranderende marktomstandigheden vereisen een flexibele en efficiënte verwerking van deze data. De in- en verkoopprijzen moeten dagelijks worden bepaald en bijgewerkt.

Oplossing

Wij, samen met De Mooij Amsterdam, hebben vastgesteld dat deze specifieke bedrijfsprocessen niet door standaard software ondersteund konden worden. Daarom hebben wij besloten om een op maat gemaakte softwareoplossing te ontwikkelen die aan de specifieke behoeften van het bedrijf voldoet.

Resultaat

De Mooij Amsterdam heeft een nieuwe, geavanceerde en toekomstgerichte stap gezet in de digitalisering van haar bedrijfsprocessen door de implementatie van het nieuwe ERP-systeem Fresh Vision. Dit maatwerk software-systeem biedt een oplossing voor de uitdagingen van het dagelijks verwerken van grote volumes.

Klant aan het woord

“In deze snel veranderende en competitieve AGF-sector is het van groot belang om te blijven innoveren en investeren in de nieuwste technologieën. Fresh Vision biedt ons precies dat en maakt het mogelijk om nog beter en efficiënter te werken,” aldus Danny de Mooij van De Mooij Amsterdam.

Functionaliteiten

Emendis werkt onder andere voor