Matrix Fitness

Matrix Fitness

Matrix Fitness is momenteel de grootste fabrikant van professionele fitnesstoestellen in de Benelux. Ze leveren hoogwaardige fitnessapparatuur aan diverse sectoren, waaronder fitnesscentra, onderwijsinstellingen, hotels en topsportaccommodaties.

Probleemstelling

Het probleem dat Matrix Fitness Benelux ondervond, was het ontbreken van een efficiënt planningssysteem. Ze werkten nog steeds met een handmatig bijgehouden Excel-overzicht, dat dagelijks werd bijgewerkt door middel van een export uit hun CRM-systeem. Deze methode werd steeds problematischer naarmate het bedrijf groeide en de kans op fouten toenam.

Gewenste Oplossing

Matrix Fitness Benelux had behoefte aan een geautomatiseerd planningssysteem dat de groei van het bedrijf kon bijbenen en de foutgevoeligheid verminderde. Ze zochten naar een totaaloplossing waarmee ze alle projecten konden beheren, openstaande orders en sub-orders konden inplannen en coördineren met technische (installatie) teams en transporteurs. Bovendien wilden ze een overzichtelijke applicatie die voldeed aan hun groeidoelstellingen en fouten minimaliseerde.

Oplossing

Emendis kwam in beeld als de oplossing voor Matrix Fitness Benelux. Wij hebben Matrix Fitness geholpen bij het ontwikkelen van een geavanceerde planningstool. Hoewel er op dat moment nog geen directe integratie mogelijk was met hun CRM-systeem, hebben we een systeem ontwikkeld waarmee Matrix Fitness dagelijks eenvoudig een Excel-bestand kon uploaden in de planningstool om deze up-to-date te houden.

De oplossing stelde Matrix Fitness in staat om: 

Eén geïntegreerde applicatie

Dit alles werd gerealiseerd binnen één geïntegreerde applicatie, waardoor de groeidoelstellingen van Matrix Fitness werden bereikt en de kans op fouten aanzienlijk werd verkleind. Emendis heeft Matrix Fitness Benelux geholpen om hun planning en operationele processen te optimaliseren en klaar te zijn voor verdere groei en succes. Mocht u meer willen weten over hoe Emendis kan bijdragen aan uw bedrijfsoplossingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen graag om uw bedrijf te optimaliseren en te groeien.

Emendis werkt onder andere voor