ONZE DIENSTEN

Altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Met onze specialisatie in het automatiseren van bedrijfsprocessen maken wij zowel uw leven, als dat van uw medewerkers en klanten graag een stuk eenvoudiger. Wij bieden verschillende diensten aan voor de ontwikkeling van uw applicatie, platform of website. Van het verfijnen van uw idee tot de ontwikkeling en oplevering van het product.

Laat u uw softwareoplossing geheel door ons op maat maken of gaat uw voorkeur naar een snelle en efficiënte aanpak? Met ons ruime dienstenaanbod vindt u altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Web Development

Wij ontwikkelen complete webapplicaties en schaalbare websites met behulp van de nieuwste technologieën.

Mobile Development

Een mobiele app verbindt uw bedrijf op een krachtige manier met uw personeel, klanten en andere mobiele gebruikers.

User Experience

Wij leveren producten die niet alleen voldoen aan de zakelijke eisen, maar ook toegankelijk en intuïtief zijn voor uw eindgebruiker.

Usability Testing

Elke fase testen wij uw product zorgvuldig om er zeker van te zijn dat zelfs het tussenresultaat een werkbaar product is.

Project Management

Een gecoördineerde aanpak helpt uw softwareproject bij de juiste voorbereiding, uitvoering en aflevering van het product.

Nazorg & Ondersteuning

Na de aflevering van uw product biedt onze helpdesk volledige productondersteuning en ontzorgen wij waar nodig.

Op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij kunnen u helpen.

CAPTURUM SOFTWARE GROUP

Softwareoplossingen voor het bedrijfsleven én het onderwijs.

Capturum Software Group is de overkoepelende organisatie, waar de bedrijven Emendis en Intergrip onderdeel van uitmaken. Door verschillende disciplines met elkaar te verbinden, kunnen wij onze softwareoplossingen toespitsen op de vraag van de klant en software op maat aanbieden die voldoet aan de wensen en behoeften van de gebruiker.

Lees meer

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!