Blog

De Emendis Blueprint: Transformeren met Hybrid Low-Code

De Emendis Blueprint: Transformeren met Hybrid Low-Code

In de huidige zakelijke omgeving is het vermogen om snel en wendbaar software-oplossingen te ontwikkelen van cruciaal belang. Dit is waar “hybrid low-code” ontwikkeling in beeld komt, en de Emendis Blueprint heeft deze aanpak omarmt. Met een diepgaand begrip van low-code technologieën en een hybride benaderingen geeft de Emendis Blueprint bedrijven de mogelijkheid om sneller unieke software te laten ontwikkelen. 

Wat is low-code ontwikkeling? 

Voordat we dieper ingaan op de innovaties van de Emendis Blueprint, kijken we eerst naar wat low-code ontwikkeling eigenlijk inhoudt. Low-code ontwikkeling is een benadering waarbij software-applicaties worden gebouwd met minimale handmatige codering. In plaats van vanaf nul code te schrijven, stelt een low-code platform ontwikkelaars in staat om kant en klare modules te gebruiken om applicaties efficiënt in elkaar te zetten. Deze aanpak versnelt het ontwikkelingsproces aanzienlijk. 

De kracht van hybrid low-code 

De Emendis Blueprint gaat verder dan conventionele low-code ontwikkeling door een hybride benadering te omarmen. Deze hybride aanpak combineert low-code ontwikkeling met traditionele codering. Dit betekent dat organisaties kunnen profiteren van de snelheid en efficiëntie van low-code, terwijl ze tegelijkertijd de vrijheid hebben om handmatige code toe te voegen wanneer dat nodig is. Voor bedrijven met complexe vereisten en unieke bedrijfsprocessen, biedt hybrid low-code de veelzijdigheid die nodig is. 

Integratie en toekomstbestendigheid 

Een ander sterk punt van de Emendis Blueprint is de naadloze integratie die de Emendis Blueprint biedt met Emendis Connect. Connect biedt een integratieplatform om te integreren met bestaande systemen en gegevensbronnen, en ondersteunt ook maatwerkintegraties via traditionele code. Hierdoor kunnen bedrijven hun bestaande IT-infrastructuur behouden, optimaliseren en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van low-code ontwikkeling. 

Integratie en toekomstbestendigheid 

Door de kracht van low-code te combineren met de aanpasbaarheid van traditionele code, biedt Emendis een unieke oplossing voor moderne softwareontwikkeling. Met een intuïtieve interface, sterke integratiemogelijkheden en schaalbaarheid, markeert de Emendis Blueprint de weg naar de toekomst van applicatieontwikkeling. In een wereld waar snelheid en flexibiliteit essentieel zijn, staat hybrid low-code klaar om organisaties te helpen hun digitale transformatie te realiseren. 

Download hier onze whitepaper waar we dieper ingaan op de Emendis Blueprint. 

Whitepaper form - Emendis Blueprint

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor