Blog

De Mooij Amsterdam start met haar eigen ERP-systeem “Fresh Vision”

De Mooij Amsterdam start met haar eigen ERP-systeem “Fresh Vision”

De Mooij Amsterdam heeft ervoor gekozen om voor het optimaliseren van interne processen een geheel eigen ERP-systeem te laten ontwikkelen. Vorige week heeft haar IT-partner Emendis uit Veenendaal deze maatwerk software-oplossing succesvol opgeleverd.

Probleemstelling

De Mooij Amsterdam verwerkt dagelijks grote volumes aan data met betrekking tot de in- en verkoopprijzen van groente en fruit. De in- en verkoopprijzen worden elke dag opnieuw bepaald en verwerkt. Voor De Mooij Amsterdam is het belangrijk om continu in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt.

Oplossing

De Mooij Amsterdam concludeerde samen met haar IT-partner Emendis dat deze unieke bedrijfsprocessen niet door standaardsoftware gefaciliteerd konden worden. Samen hebben zij besloten om een maatwerk softwareoplossing te ontwikkelen.

Resultaat

Fresh Vision is een toekomstbestendig en veilig ERP-systeem dat bijdraagt aan het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen bij de Mooij Amsterdam. Belangrijke functionaliteiten uit de oude softwareoplossing zijn uitgebreid en gemoderniseerd zodat de Mooij Amsterdam commerciële activiteiten efficiënter kan inrichten. Fresh Vision is “webbased”, dit betekent er altijd en overal toegang tot de software is.

“Digitalisering in de AGF-sector gaat enorm hard. Om efficiënt en duurzaam te kunnen blijven werken is investeren in maatwerk software noodzakelijk.”

– Danny de Mooij, de Mooij Amsterdam

​​De Mooij Amsterdam

Sinds 1946 is de Mooij Amsterdam gespecialiseerd in de wereld van groenten en fruit. Vanuit de vestiging op het Food Center Amsterdam is de Mooij Amsterdam als importeur/exporteur actief. Ze exporteren binnen en buiten Europa.

Emendis

Emendis ontwikkelt op maat gemaakte softwareoplossingen die bijdragen aan het automatiseren, moderniseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Gespecialiseerd in verschillende markten, werkt Emendis met meer dan 100 specialisten klanten vanuit kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

Voor meer informatie:

De Mooij Amsterdam

020 606 3010 | info@mooijamsterdam.nl | https://www.mooijamsterdam.nl/nl

Emendis

085 070 3488 | info@emendis.nl | https://www.emendis.nl/

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor