Detachering front-end en back-end development

Onze programmeurs zijn specialisten op het gebied van front-end development en back-end development. Ze zijn op de hoogte van alle bekende frameworks en weten deze naadloos te integreren in uw organisatie. U hoeft hierbij niet gelijk langdurige contracten met ons af te sluiten. Al vanaf 1 maand fulltime kunnen wij onze mensen voor u inzetten.

Wij selecteren onze programmeurs ook op communicatieve vaardigheden. Onze mensen zijn teamplayers die graag samenwerken en een hoge mate van toewijding hebben. Software ontwikkeling is onze passie! En… mocht een programmeur u toch niet bevallen, dan zorgen wij uiteraard voor een vervanger!

Tijdelijk een specialist in dienst nemen?

Bespreek de mogelijkheden

Het 50/50 principe

Wij werken het liefst volgens het principe 50/50. Dit betekent dat onze mensen 50% van de week bij u op locatie werken en 50% van de week bij ons op kantoor. Zo komen ze aan de ene kant optimaal in contact met uw bedrijf en kunnen ze perfect aansluiten bij de bedrijfscultuur en uw wensen. Door ook deels vanuit het kantoor van Emendis te werken kunnen ze zo ook optimaal geïnspireerd raken door collega’s en kennis vergroten. Er kunnen dan onderling ervaringen en innovaties uitgewisseld worden, die ook voor uw project toegepast kunnen worden.

Werkgeversrisico

Uiteraard lopen wij het werkgeversrisico’s bij ziekte. U huurt onze mensen dus slechts in gedurende de periode dat er werk voor is. Dit kan bijvoorbeeld dienen als opschaling van uw bestaande team tijdens drukte. Wij investeren continu in onze mensen door ze te inspireren en te trainen, zodat ze van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Zo bespaart u kosten voor training en bijscholing.

De voordelen op een rij:

  • U kunt op eenvoudige wijze aan specialistische programmeurs komen
  • De mix van nieuwe mensen en mensen die langere tijd bij uw bedrijf werken kan interessante ideeën opleveren
  • Onze mensen hebben al ervaring opgedaan in andere bedrijven, dat zorgt voor een brede kennis
  • U heeft geen werkgeversrisico bij ziekte
  • U kunt al vanaf 1 maand iemand in dienst nemen

Mogelijkheden bespreken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor detachering? Neem dan gerust contact met ons op via (0318) 742 583 of via het contactformulier.

Contactgegevens

Newtonstraat 1,
3902 HP Veenendaal

(0318) 742 583