Detachering

Detachering

Wilt u een professionele developer inhuren? Of meerdere developers inhuren? Laat uw softwareprojecten ontwikkelen door een fulltime, toegewijd development team van Emendis. Wij helpen bij de ontwikkeling van ambitieuze software-oplossingen. 

U kunt onze eigen hoogopgeleide, Nederlands/Engels sprekende developer(s) direct inhuren. Elk project vraagt om een unieke benadering in kennis, expertise en specialisaties. Samen met u kijken we naar een oplossing die aansluit op uw wensen. Onze dedicated teams kunnen op korte- en langetermijn projecten worden ingezet.

Developer inhuren
Developer inhuren

Dit kunt u van onze developers verwachten

Developer inhuren die naadloos integreren in uw organisatie

Wij ontwikkelen innovatieve software die schaalbaar, veilig en echt betrouwbaar is. Werk met developers die gewend zijn om te werken met zowel startups als gevestigde bedrijven. 

Onze developers kennen de laatste stand van de techniek en kunnen helpen op het moment dat u hulp nodig heeft bij het implementeren van ingewikkelde vraagstukken. 

 Bij Emendis bent u verzekerd van de juiste developers voor uw softwareproject. Onze teams en developers zijn flexibel en passen zich eenvoudig aan. Hierdoor zijn ze direct een toegevoegde waarde voor nieuwe en/of bestaande projecten. 

Laten we kennismaken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties. Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op via e-mail.

Emendis werkt onder andere voor