Blog

Emendis ondersteunt het “Verhuizen met een glimlach” initiatief van Top Movers Nederland.

Emendis ondersteunt het “Verhuizen met een glimlach” initiatief van Top Movers Nederland.

Top Movers Nederland doneert de hele maand september bij iedere verhuizing 10 euro aan stichting CliniClowns ten behoeve van de Alpentocht. Emendis zet als relatie van Top Movers Nederland deze actie graag in het zonnetje!

De Alpentocht

De Alpine Tour is een uniek evenement dat fietsers, wandelaars en hardlopers samenbrengt om geld in te zamelen voor Stichting CliniClowns. Deelnemers hebben de unieke kans om enkele van de mooiste bergen van de Alpen te beklimmen. In eerdere edities werd de Mont Ventoux, de Col du Galibier en Val Thorens beklommen. In de editie van 2022 is de Passo Dello Stelvio aan de beurt!

Stichting CliniClowns

De Alpentocht is niet alleen een geweldige fysieke uitdaging, maar biedt ook een mooie kans om geld in te zamelen voor een goed doel. Het doel van de tocht is om 500.000 euro op te halen voor stichting CliniClowns, een organisatie die kwetsbare kinderen- en mensen met dementie in heel Nederland laat lachen en plezier maken. Met uw hulp kunnen we de 10e editie van de Alpine Tour nog specialer maken en nog meer geld inzamelen voor dit belangrijke doel.

Doneren

Vind u dit een goed initiatief en wilt u net als Top Movers Nederland en de Alpentocht de Cliniclowns ondersteunen? Dan kunt u gebruik maken van de onderstaande link om zelf een bedrag te doneren. Alvast bedankt!

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor