Maatwerk software ontwikkelen bij Emendis

Onze op maat gemaakte softwareoplossingen zijn niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook gemakkelijk te onderhouden en klaar om mee te groeien met uw bedrijf.

Vrijblijvend kennismaken.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Maatwerk software ontwikkelen

Maatwerk software ontwikkelen

Werkt uw organisatie met verouderde software of wordt er gebruik gemaakt van Excel? Dan kosten bedrijfsprocessen waarschijnlijk meer tijd en geld dan nodig. Wij helpen organisaties bedrijfsprocessen te optimaliseren door software op maat te ontwikkelen met behulp van de Emendis Blueprint.

Wij bouwen applicaties die doordacht en succesvol zijn. Uw idee wordt omgezet in een softwareapplicatie die volledig aansluit op uw behoeften.

Software development

De Blueprint van Emendis

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte benadering voor de ontwikkeling van uw software? Wij hebben een Blueprint ontwikkeld die bestaat uit een groot aanbod aan herbruikbare, eigentijdse componenten. Deze modules besparen u niet alleen 50% aan development tijd, ook blijven ze zich continu vernieuwen, is het schaalbaar en uitermate veilig.

Integration layer

Verbind je software eenvoudig met andere systemen.

Vooraf gemaakte integraties

100+ integraties klaar om te integreren.

Low-code

Configureren in plaats van ontwikkelen.

Modern code

Regelmatige updates om bij te blijven – ook na opleveren.

BaseData

Splits uw applicatie op in logische herbruikbare modules. 30+ vooraf gemaakte modules beschikbaar.

Prestatiebewaking

We houden de prestaties en veiligheid in het oog en zorgen ervoor dat de applicatie probleemloos draait.

Binnen 2 minuten een prijsinschatting!

Wij helpen u graag met een prijsinschatting op basis van de door u gewenste functionaliteiten, vul hiervoor de volgende vragenlijst in. (duurt maximaal 2 minuten):

Hoe is het om met Emendis samen te werken?

Realistische prijsstelling

Bij Emendis begrijpen we dat prijs een belangrijk aspect is bij het ontwikkelen van maatwerk software. Daarom bieden wij niet alleen een realistische prijs, maar ook transparantie en duidelijkheid in onze offertes.

Ons uitgangspunt

Bij Emendis zijn we toegewijd om de beste partner te zijn voor elk softwareontwikkelingsproject. Wij geloven in onze capaciteiten en daarom hebben wij het volgende uitgangspunt: “Uw project wordt op tijd, binnen budget en met de hoogste kwaliteit afgeleverd”.

Duurzame software

Bij Emendis zijn we gepassioneerd over het bouwen van duurzame software die niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar ook is gebouwd om te schalen. Wij zijn in staat om software te ontwikkelen die niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft.

Veelgestelde vragen

De software wordt op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften, waardoor de kosten efficiënt worden beheerd. Wij bieden transparantie in de kosten en kunnen verschillende opties bespreken om uw behoeften en budget op elkaar af te stemmen.

Door het gebruik van de Emendis Blueprint met de herbruikbare componenten versnellen we de totale ontwikkeltijd. We streven – d.m.v. Agile werken – naar een snelle implementatie zodat u zo snel mogelijk kan profiteren van de voordelen van de software. Daarnaast stellen we vooraf een roadmap op zodat u altijd weet waar je aan toe bent.

De blueprint is ontworpen met het modern houden van de code en flexibiliteit in gedachten. Door maandelijkse updates blijft de code up to date.

De Blueprint is flexibel en gemakkelijk aan te passen aan veranderende eisen en toekomstige groei. We werken met met u samen om een roadmap op te stellen voor toekomstige updates en verbeteringen.

De Blueprint is schaalbaar en groeit automatisch mee met uw groei. We werken met u samen om ervoor te zorgen dat de uw softwareapplicatie aan de toekomstige eisen voldoet.

Nee, de door Emendis ontwikkelde code is van u. Doordat wij gebruik maken van open source frameworks is het mogelijk dat een andere partij verder bouwt aan uw software.

Emendis werkt onder andere voor