Blog

Klantportalen geheel op maat dankzij partnership Emendis en QUBE

Klantportalen geheel op maat dankzij partnership Emendis en QUBE

Hoofddorp / Veenendaal, 07-03-2022 – QUBE ICT Solutions en Emendis zijn een structureel partnership aangegaan. De samenwerking stelt QUBE in staat om met behulp van het klantenportaal ontwikkeld door Emendis op een efficiënte manier te kunnen communiceren met haar klanten. De status van projecten, updates, documenten en contracten staan allemaal overzichtelijk weergegeven in Mijn.QUBE.

De samenwerking is tot stand gekomen door de behoefte van QUBE aan een geheel eigen klantomgeving. Hieruit is Mijn.Qube ontstaan, een klantenportaal dat Emendis speciaal voor QUBE heeft ontwikkeld. De klanten van QUBE hebben met dit nieuwe selfservice portaal meer inzicht in hun project statussen. Daarnaast draagt Mijn.QUBE bij aan een gestroomlijnde projectcommunicatie waarbij alle relevante klantinformatie op één plek beschikbaar is.

Voor de gehele markt inzetbaar

Met de nieuwe samenwerking breidt QUBE óók haar productportfolio uit met software specifiek voor klantportalen. QUBE en Emendis slaan namelijk de handen ineen; QUBE en Emendis gaan de gerealiseerde oplossing samen op de markt aanbieden. Zodat bedrijven en organisaties gebruik kunnen maken van een klantenportaal dat aansluit op hun behoeften, in eigen huisstijl en voor eigen doeleinden.

De voordelen

Mijn.QUBE geeft klanten een eenvoudige en laagdrempelige manier om hun projectgegevens in te zien.

  • Minder e-mails: inbox beter beheersbaar
  • Gevoelige communicatie via een beveiligde inlog
  • Gemakkelijk uploaden en downloaden van grote bestanden
  • Overzichtelijke indeling van lopende zaken
  • Gemakkelijk prioriteren van issues
  • Maatwerk mogelijk per organisatie

“Voor QUBE is het belangrijk innovatie snel te adopteren door snel veranderende klantbehoeften. Met Emendis hebben we een innovatieve partner gevonden om ons speelveld te vergroten. Een samenwerking waarin wij elkaar, en andere bedrijven in de toekomst gaan versterken!”

– Albert Kooijman, algemeen directeur QUBE ICT Solutions

​​Over Emendis

Emendis ontwikkelt maatwerk software om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij ontwikkelen mobiele- en webapplicaties, die doordacht en succesvol zijn. Ideeën worden omgezet in een software applicatie waar nog jaren met plezier van gebruikt gemaakt kan worden. Met onze specialisatie in de zakelijke markt, helpen wij klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië en Litouwen.

Over QUBE

QUBE ICT Solutions B.V. helpt al ruim 30 jaar zijn klanten slimmer te werken door ICT op een inventieve manier in te zetten. ICT-oplossingen die zich aanpassen aan je organisatie in plaats van andersom. Meer doen in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer plezier. QUBE doet dit onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, opleidings- & trainingsorganisaties, projectorganisaties en shared service centers.

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor