Remote

Remote

Bij Emendis kunt u developers of een heel development team op afstand inhuren. Onze developers helpen bedrijven met hun software uitdagingen. Bij Emendis zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van veilige en gebruiksvriendelijke software. U kunt gebruik maken van onze kennis en expertise door onze developers of teams in te huren en deze in te zetten voor uw organisatie. Onze developers werken vanuit Nederland, Litouwen, Moldavië en Zuid-afrika.

U kunt onze eigen hoogopgeleide, Nederlands/Engels sprekende developer(s) direct inhuren. Deze kunnen op afstand voor u aan het werk gaan. Elk project vraagt om een unieke benadering in kennis, expertise en specialisaties. Samen met u kijken we naar een oplossing die aansluit op uw wensen. Onze dedicated teams kunnen op korte- en lange termijn projecten worden ingezet.

Dit kunt u van onze developers verwachten

Krijg toegang tot professionele developers die naadloos integreren in uw organisatie

Wij begrijpen dat elk software project uniek is en verschillende kwaliteiten en capaciteiten vereist. Samen met u bekijken we uw wensen en behoefte zodat u een oplossing op maat aangeboden krijgt. Dit team kan bestaan uit; Front-end developers, backend developers, UX/UI, QA Testers en/of een project manager. 

Emendis levert professionals op het moment dat u extra development capaciteit nodig heeft. Wij kunnen uw bestaande teams (tijdelijk) voorzien van extra kennis en ervaring. Op het moment dat u geen eigen development team heeft kunt u zelfs een op maat samengesteld team van professionals bij ons inhuren. Dan blijft u te alle tijden in controle.

Laten we kennismaken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties. Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op via e-mail.

Emendis werkt onder andere voor