Blog

Resource planning tool: Complete planningstool voor hoveniers

Resource planning tool: Complete planningstool voor hoveniers

Bent u op zoek naar een resource planning tool? Binnen uw bedrijf heeft u waarschijnlijk vaak meerdere projecten tegelijk lopen, daarnaast heeft u medewerkers in verschillende functies. Het overzicht houden is een hele uitdaging. De oplossing is een resource planning tool, gemaakt voor en door hoveniers.

De meeste managers zijn het gewend om planningen te maken. Een veelgebruikte tool is hierbij Excel. Maar wat nou als ploegleiders, medewerkers met vrije dagen, machines, busjes en gereedschap bij uw projecten betrokken zijn?

Resource planning

Medewerkers die aan verschillende projecten tegelijkertijd werken: daar gaat het vaak mis. U mist het totaaloverzicht en medewerkers komen naar u toe met vragen waar u nog geen antwoord op kunt geven. Verder vooruitkijken wordt lastig. Klinkt dit bekend? Dan is onze resource planning tool wellicht iets voor u. Als u uw huidige planning in Excel maakt, dan hoeft u niet alles opnieuw in te voeren. Door een koppeling met de tool kunt u uw huidige planning vrij eenvoudig inladen.

Denkt u na over het inzetten van een resource planning tool voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van resource planning tool!

Project Resource Planning

De Resource planning tool heeft veel functies in één. Er is nagedacht over alle verschillende elementen die komen kijken bij een planning. Wat kunt u zoal verwachten van de resource planning tool?

  • Importeren vanuit Excel.
  • Projecten beheren
  • Planning maken
  • Beheer van personeel en machines
  • Werktijden- en personeelsrooster
  • Kantineoverzicht tonen
  • Verlofplanning

Daarnaast stellen we ook het gebruiksgemak voor medewerkers voorop. Zij kunnen gebruik maken van de volgende functies:

  • Online verlofaanvraag
  • Dagplanning
  • 5 dagen vooruit planning

Een verlofaanvraag kan -door u of de aangewezen ploegleider- online goedgekeurd of geweigerd worden.

Project planning tool

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en begin vandaag nog met deze resource planning tool. Wat erg handig is aan de tool is het kantineoverzicht: elke medewerker kan ’s morgens op het kantineoverzicht zien waar hij of zij aan de slag moet, welke machines er mee moeten, met wie ze samenwerken en welke tijden er aan het project verbonden zijn. Dat geeft structuur en stabiliteit in het team.

We geven u graag de kans om ons softwarepakket uit te proberen en zo kennis te maken met ons systeem. Bent u tevreden? Dan kunt u de tool gewoon blijven gebruiken.

Bent u benieuwd of onze resource planning tool iets is voor uw bedrijf?
Neem contact met ons op en probeer de resource planning tool vrijblijvend uit!

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor