Slimme software, slimme oplossingen

Group 25

100+

Specialisten

Group 9

200+

Projecten afgerond

Group 6

20+

Jaar ervaring

Welkom bij Emendis

Bent u op zoek naar een ervaren IT partner om uw bestaande software te verbeteren of aan te passen? Bij Emendis hebben we de expertise in uw software nabouwen, te verbeteren en te optimaliseren.

Emendis werkt onder andere voor

WAAROM

Kiezen voor Emendis?

Onze diensten

Software nabouwen

Onze specialisten kunnen uw bestaande software optimaliseren en aanpassen voor maximale efficiëntie en functionaliteit.

Maatwerk

Wij ontwikkelen maatwerksoftware die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf en industrie.

IT Consultancy

Ontvang deskundig advies over de nieuwste technologische ontwikkelingen en hoe deze uw bedrijf kunnen verbeteren.

Waarom software laten na bouwen?

Technologische vernieuwing

Bestaande software kan na verloop van tijd verouderen en voldoet mogelijk niet meer aan de huidige technologische normen. Hierdoor kan het integreren met nieuwe systemen of hardware een uitdaging worden.

Functionaliteit uitbreiden

Bedrijven groeien en veranderen. Het kan zijn dat de bestaande software niet meer aansluit bij de behoeften van het bedrijf. In plaats van nieuwe software te ontwikkelen, is het efficiënter om de bestaande software aan te passen of uit te breiden.

Optimatilisatie

Nieuwere technologieën en programmeertalen kunnen de prestaties en efficiëntie van software verbeteren. Het kan zinvol zijn om software opnieuw te ontwikkelen om te profiteren van deze verbeteringen.

Kostenbesparing

Soms kan het goedkoper zijn om bestaande software aan te passen dan nieuwe software te ontwikkelen, vooral als de basisfunctionaliteiten al aanwezig zijn. Dit kan helpen bij maximaliseren van de efficiëntie en kostenbesparingen.

Verbeterde veiligheid

Oudere software kan kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico’s. Het herbouwen van verouderde software met de nieuwste beveiligingsstandaarden kan de integriteit van de gegevens waarborgen en de algehele beveiliging verbeteren.

Vermijd vendor lock-in

Voor bedrijven die niet afhankelijk willen zijn. Van een specifieke softwareleverancier, biedt herontwikkeling de mogelijkheid om ‘vendor lock-in’ te vermijden. Hierdoor behouden ze meer controle over hun eigen systemen.

Mobiele optimalisatie

Als de bestaande software niet is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kunnen we de software opnieuw ontwikkelen voor een naadloze gebruikerservaring op apparaten. Ontdek de voordelen van geoptimaliseerde mobiliteit.

Veranderende bedrijfsprocessen

Bedrijven evolueren en hun processen veranderen voortdurend. Onze software past zich aan deze veranderingen aan en biedt een naadloze integratie met nieuwe bedrijfsprocessen, waardoor flexibiliteit wordt gegarandeerd.

Neem nu contact op voor een slimme softwareoplossing!

Benieuwd hoe Emendis uw gewenste software kan nabouwen? Neem vandaag nog contact op met onze experts en ontdek hoe Emendis u kan helpen met het verbeteren en optimaliseren van uw software.

Neem contact met ons op

Klanten aan het woord

Kevin Lsngeveld

De Mooij Amsterdam

“Emendis is een betrouwbare en juiste sparringpartner voor development en functionaliteiten die op het eerste oog ‘onmogelijk’ lijken. Ze hebben de juiste vakkundige kennis aan boord voor alle onderdelen die er aan te pas komen, zoals design, finance, business logica, dagelijkse operatie en rapportages. Emendis heeft ons bewezen dat zij de klant centraal stellen; op spannende momenten hebben zij steeds de planning verwezenlijkt.”

Jooa Rissanen

Modern Dental Europe

“Ons project bij Emendis begon aan momentum te winnen toen we onze communicatielijnen organiseerden om een goed overzicht te bieden van de verwachtingen van belanghebbenden. Eenmaal live met het product in 6 EU-landen, waarderen we menselijke communicatie en flexibiliteit. Waar we moeite mee hadden, was het vaststellen van de vereisten voor het product als een gezamenlijk team. Daar heeft Emendis ons bij geholpen.”