Welkom bij Emendis | Software Development

Wij helpen organisaties bedrijfsprocessen te optimaliseren door software development. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsinschatting op!

 

Software development bij Emendis

Werkt uw organisatie met verouderde software of zijn er veel systemen die niet goed met elkaar integreren? Dan kosten bedrijfsprocessen waarschijnlijk meer tijd en geld dan nodig. Wij helpen organisaties bedrijfsprocessen te optimaliseren door software development met behulp van de Emendis Blueprint.

Wij bouwen applicaties die doordacht en succesvol zijn. Uw idee wordt omgezet in een softwareapplicatie die volledig aansluit op uw behoeften en processen. Emendis heeft in de afgelopen 20+ jaar meer dan 100 bedrijven geholpen met software development op maat.

Emendis Blueprint Software development
Software development

De Blueprint van Emendis

De Emendis Blueprint voor software development biedt u een snelle en efficiënte aanpak voor het realiseren van uw projecten. Met ons grote aanbod aan herbruikbare, eigentijdse componenten, kunt u flink besparen op ontwikkelingstijd. Gemiddeld bespaart u tot 50% op ontwikkelingskosten.

Bovendien zijn onze componenten schaalbaar en uitermate veilig, wat betekent dat uw software altijd op de nieuwste technologieën draait. En dat is nog niet alles, want onze componenten blijven zich continu vernieuwen, zodat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste functies en technologieën.

Integration layer

Verbind je software eenvoudig met andere systemen.

Vooraf gemaakte integraties

100+ integraties klaar om te integreren.

Low-code

Configureren in plaats van ontwikkelen.

Modern code

Regelmatige updates om bij te blijven – ook na opleveren.

Modulair opgebouwd

Wij bouwen software doormiddel van logische herbruikbare modules. 30+ vooraf gemaakte modules beschikbaar.

Prestatiebewaking

We houden de prestaties en veiligheid in het oog en zorgen ervoor dat de applicatie probleemloos draait.

Binnen 2 minuten een software development prijsinschatting!

Wij helpen u graag met een prijsinschatting op basis van de door u gewenste functionaliteiten, vul hiervoor de volgende vragenlijst in. (duurt maximaal 2 minuten):

Veelgestelde vragen over software development

De software wordt op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften, waardoor de kosten efficiënt worden beheerd. Wij bieden transparantie in de kosten en kunnen verschillende opties bespreken om uw behoeften en budget op elkaar af te stemmen.

Door het gebruik van de Emendis Blueprint met de herbruikbare componenten versnellen we de totale ontwikkeltijd. We streven – d.m.v. Agile werken – naar een snelle implementatie zodat de klant zo snel mogelijk kan profiteren van de voordelen van de software. Daarnaast stellen we vooraf een roadmap op zodat u altijd weet waar je aan toe bent.

De blueprint is ontworpen met het modern houden van de code en flexibiliteit in gedachten. Door maandelijkse updates blijft de code up to date.

De Blueprint is flexibel en gemakkelijk aan te passen aan veranderende eisen en toekomstige groei. We werken met de klant samen om een roadmap op te stellen voor toekomstige updates en verbeteringen.

De Blueprint is schaalbaar en groeit automatisch mee met uw groei. We werken met u samen om ervoor te zorgen dat de uw softwareapplicatie aan de toekomstige eisen voldoet.

Nee, de door Emendis ontwikkelde code is van u. Doordat wij gebruik maken van open source frameworks is het mogelijk dat een andere partij verder bouwt aan uw software.

Emendis

Software partner met 20+ jaar ervaring

Emendis ontwikkelt software oplossingen die uw digitale uitdagingen oplossen. Gespecialiseerd in verschillende markten, bedienen wij met meer dan 100 specialisten onze klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid Afrika.

Emendis werkt onder andere voor

MEER WETEN?

Download vrijblijvend onze whitepaper!

Whitepaper form - Software development