Koppelingen - Amazon

Amazon Koppeling

Amazon API koppeling

Amazon is op dit moment het populairste Amerikaanse e-commerce platform. Zij domineren de wereld van online verkoop en webshops. Ook wordt het platform steeds bekender in Nederland. Als marktleider staat Amazon bekend om de wereldwijde aandeel en integratie binnen verschillende branches. Door het inzetten van een Amazon koppeling van Emendis worden deuren geopend naar ongekende mogelijkheden voor bedrijven.  

Uitgebreide mogelijkheden van de Amazon API

Met de API koppeling met Amazon brengt Emendis jouw (web)applicatie tot nieuwe hoogten en heb je je Amazon order data altijd tot jouw beschikking. Of je nu een webshop hebt die ook producten via Amazon verkoopt of graag alle diverse handmatige invoeringen van productgegevens wil centraliseren, de Amazon API biedt oneindige opties om de processen te automatiseren met maximale efficiëntie. 

Een stap verder in data-uitbreiding: Amazon Feed API

De Amazon Feed API, ook bekend als The Amazon MWS Feeds API, voegt een extra dimensie toe aan jouw data. Het zorgt ervoor dat jij gemakkelijk voorraad- en orderdata rechtstreeks naar je Amazon omgeving kan uploaden en vervolgens de informatie verder uit te breiden.

AWS API koppeling

Amazon Web Services is een cloudsysteem met een uitgebreide set functionaliteiten en services. Het platform wordt wereldwijd gebruikt door bedrijven die actief zijn in web-applicaties, development en dataprocessing. Door het koppelen zullen er unieke datastromen worden ontwikkeld.  Emendis maakt het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen verschillende omgevingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de chatfunctie van Amazon verbinden met je eigen omgeving, of het uitlezen van de status van je services, waar je ook bent. 

Unieke oplossingen voor unieke situaties met een Amazon koppeling

Bij Emendis is de verbinding met de Amazon API bekend terrein. Met meer dan 20 jaar ervaring met API koppelingen, zijn wij jouw betrouwbare partner. Onze experts adviseren jou graag over de voordelen van een Amazon API koppeling voor jouw specifieke bedrijfswensen. Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.  

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor