Koppelingen - Kiyoh

Kiyoh Koppeling

Kiyoh API koppeling

Kiyoh is een platform die bedrijven ondersteunt bij het vergaren en benutten van klantfeedback om hun bedrijfspresentaties te optimaliseren. Met de Kiyoh API koppeling van Emendis kunnen ondernemingen op een naadloze wijze feedbackgegevens verwerken in hun eigen systemen en workflows. Dit resulteert in een verhoogde efficiëntie en precisie van het feedbackproces. Deze krachtige tool stelt gebruikers van Kiyoh in staat om op maat gemaakte feedbackuitnodigingen te verzenden en de resultaten hiervan automatisch te verzamelen en te analyseren, waardoor jij snel inzicht krijgt in de behoeften en voorkeuren van jouw klanten.

Functionaliteiten van de Kiyoh koppeling

Bij Emendis bieden wij de geavanceerde en gebruiksvriendelijke Kiyoh API aan, ontworpen om op efficiente wijze klantfeedback te verzamelen en te analyseren. Deze krachtige tool maakt het mogelijk om beoordelingen van jouw webwinkel of website automatisch te importeren en exporteren. Door gebruik te maken van de Kiyoh API koppeling verkrijg je grondig inzicht in de prestaties van je bedrijf, waardoor je gerichte maatregelen kan treffen om de klanttevredenheid te vergroten. De functionaliteiten van de Kiyoh koppeling van Emendis bieden een geautomatiseerde aanpak om jouw feedback proces te optimaliseren, wat resulteert in een verbeterde klantenservice.  

Optimaliseer jouw klantbeoordelingen met Emendis

De integratie van de Kiyoh API in jouw eigen systemen wordt moeiteloos en veelzijdig dankzij de uitgebreide mogelijkheden die het biedt. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om beoordelingen automatisch weer te geven op jouw website of webshop. Door deze naadloze integratie wordt het verzamelen en beheren van klantbeoordelingen erg eenvoudig, maar ook uiterst efficiënt.  

Emendis is jouw betrouwbare partner bij het opzetten van deze koppeling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden die de Kiyoh API koppeling biedt en ontdek hoe onze experts jou hiermee kunnen helpen.  

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor