Koppelingen - Lightspeed

Lightspeed Koppeling

Lightspeed API koppeling

Lightspeed, voorheen SEOshop, is niet zomaar een kassasysteem; het is een volledig platform voor webshops, winkels en horeca. Met de kracht van de Lightspeed API koppeling van Emendis, geloven we erin dat de mogelijkheden van dit systeem naar een nieuwe hoogte getild kunnen worden.  

Waarom kiezen voor een Lightspeed API koppeling?

Bij Emendis maken we onze API koppelingen geoptimaliseerd en op maat voor jouw specifieke behoeften. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos: 

Emendis zorgt ervoor dat jouw koppeling met succes wordt gemaakt voor het toevoegen en synchroniseren van data met jouw Lightspeed systeem. Hierdoor zal jouw bedrijf meer bestellingen kunnen verwerken in minder tijd. Dit zal jouw efficientiteit en productiviteit versterken. 

Lightspeed koppeling Exact Online

Verder bestaat er ook nog de mogelijkheid om jouw Lightspeed gegevens te laten koppelen aan Exact Online. Hiermee bespaar je tijd op je financiële administratie en kan je bijvoorbeeld de verkopen direct doorsturen naar Exact Online.

Op maat gemaakte oplossingen

Zijn bovengenoemde mogelijkheden niet de oplossing voor jouw Lightspeed koppeling die jij zoekt? Geen zorgen! Bij Emendis hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van op maat gemaakte oplossingen en hierdoor zijn onze experts in staat om nog talloze andere oplossingen te creëren die perfect zullen aansluiten bij de behoeften jouw bedrijf. Toe aan meer informatie of zelfs vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.  

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor