Koppelingen - MailChimp

MailChimp Koppeling

MailChimp API koppeling

MailChimp is een gevestigde naam over de hele wereld voor het laten verzenden van nieuwsbrieven en mailings. Door hun gebruiksvriendelijke systeem kunnen bedrijven moeiteloos de mooiste nieuwsbrieven versturen. Bij Emendis gaan we verder dan alleen het koppelen van je adressenlijst aan MailChimp en willen wij jouw bedrijfsprocessen optimaliseren met het inzetten van geavanceerde MailChimp API koppelingen.  

Voordelen van een MailChimp koppeling

In een ideale situatie worden alle nieuwe klanten automatisch toegevoegd aan je mailinglijst, waardoor het niet meer nodig is om je MailChimp lijst handmatig bij te werken. Of je nu verschillende lijsten hebt voor diverse klantgroepen of bijvoorbeeld klanten aan de lijst toevoegen wanneer ze een bepaald bedrag uitgeven, wij bij Emendis maken dit voor jou mogelijk.  

Maar de mogelijkheden blijven niet bij aan- en afmeldingen! De MailChimp koppeling stelt je in staat om je gegevens naadloos te verbinden met andere systemen, zoals bijvoorbeeld het automatisch toevoegen van nieuwe klanten aan zowel je CRM-systeem als boekhoudtool. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent, zonder handmatig veel werk te hoeven verrichten  

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld ook aan het tonen van je meest recente nieuwsbrieven op jouw website, waarmee je ook potentiële klanten op de hoogte brengt van jouw activiteiten.  

Ervaar de mogelijkheden van een MailChimp API koppeling met Emendis!

Waarom wachten? Met een MailChimp koppeling optimaliseer je jouw bedrijfsproces, vergroot je jouw bereik en verminder je fouten. Ontdek hoe de experts van Emendis je bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen en benut hierdoor de volledige potentie van MailChimp. Met meer dan 20 jaar ervaring met API koppelingen, kunnen wij de beste op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijf realiseren.  

Neem contact met ons op en laat onze experts je adviseren over de mogelijkheden. Wij zijn er om jouw bedrijf te laten groeien door de kracht van API koppelingen. 

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor