Koppelingen - MultiSafePay

MultiSafePay Koppeling

MultiSafePay API koppeling

Één van de snelstgroeiende betalingproviders van Nederland is op dit moment MultiSafePay. Dit komt door hun scherpe verdienmodel en fijne voorwaarden. Ook biedt de provider een ruim aanbod aan met verschillende betaalmethodes en denken ze mee over de beste keuze. Onze experts bij Emendis hebben al verschillende succesvolle implementaties met MultiSafePay afgerond.   

Voordelen van een MultiSafePay koppeling

Met de MulitSafePay API koppeling van Emendis kunnen er diverse functionaliteiten worden ingezet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om direct vanuit de API een betaling te starten en deze vervolgens rechtstreeks naar een gebruiker te mailen. Denk hierbij aan het bijvoorbeeld toevoegen van een betaallink aan je facturen, waarmee je de betalingstermijn kan verkorten. Voor veel gebruikers is dit een enorm voordeel, wat wij begrijpen! Bovendien biedt onze MultiSafePay koppeling de mogelijkheid om gegevens op te halen die worden verwerkt in het systeem. Dit stelt je in staat om onder andere betaling automatisch in te boeken in je boekhoudsoftware, zoals Exact.   

Wat betreft dataverwerking, biedt de MultiSafePay koppeling van Emendis uitgebreide mogelijkheden om alle handelingen uit te voeren die gerelateerd zijn aan ontvangen betalingen. Zo kan je via de API restituties initiëren en een lijst opvragen met beschikbare betaalmethodes.  

Veiligheid staat bij Emendis voorop. We begrijpen de gevoeligheid van betalingsgegevens en daarom implementeren wij strikte beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw transacties veilig zullen verlopen, elke keer weer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze experts je kunnen helpen met het optimaliseren en beveiligen van jouw betalingsprocessen.  

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor