Koppelingen - Payconiq

Payconiq Koppeling

Payconiq API koppeling

Payconiq is een gratis betaaldienst waarbij je door middel van QR-codes betalingen kan ontvangen, van winkels en webshops tot onderling met vrienden en dat zelfs in combinatie met elke bank. Door het gebruik van de QR-codes kan je altijd Payconiq inzetten, ook wanneer er geen pinapparaten beschikbaar zijn. Kortom, met de Payconiq koppeling kan je gemakkelijk verschillende kanten op.  

Uitgebreide mogelijkheden met de Payconiq koppeling

De Payconiq API koppeling gaat verder dan alleen betalingen. Wij bij Emendis bieden jou uitgebreide integratiemogelijkheden, zodat betalingen direct worden verwerkt in jouw boekhoudsoftware (bijvoorbeeld Exact), klanten automatisch betaalverwerking e-mails ontvangen en aankopen razendsnel worden doorgestuurd en verwerkt in zowel je webshop als retailsysteem. Wij streven ernaar om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, waardoor handmatige handelingen niet meer nodig zullen zijn.  

Advies op maat van Emendis

Wij bij Emendis hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van financiële koppelingen en begrijpen het belang van een veilige en betrouwbare koppeling met een betaalomgeving. Ons team van experts staat klaar om jouw specifieke behoeften te verwerken in een op maat gemaakte Payconiq API koppeling, waarbij de veiligheid van transacties voorop staat.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij van Emendis jouw betalingsprocessen kunnen optimaliseren en daarmee jouw bedrijf naar een nieuwe hoogte kunnen brengen. 

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor