Koppelingen - PostNL

PostNL Koppeling

PostNL API koppeling

PostNL is een van de grootste postbedrijven van Nederland. Zij vertellen zelf dat hun service moeiteloos integreert op iedere CRM- en/of webwinkel software, deze claim maken zij meer dan waar. De gebruiksvriendelijke orderverwerking en servicegerichtheid van PostNL stellen je in staat om je klanten met groot gemak van dienst te zijn en voor elk systeem is er een geschikte oplossing ontwikkeld. De PostNL API van Emendis brengt daarin aanzienlijk veel mogelijkheden met zich mee. 

PostNL koppeling op maat

Onze API koppeling is perfect geschikt voor webwinkels met specifieke behoeften. Wij bieden een diversiteit aan opties die wij zonder moeite kunnen integreren in jouw webshop. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende bezorgopties in je webwinkel aanbieden, automatische track-en-trace mails laten versturen naar je klanten of de status van een verzending kunnen inzien in je eigen systeem. Op deze manier heb je alles in een eenvoudig overzicht en hoef je nooit meer tussen verschillende systemen te schakelen. 

 

Het aanbod met functies en plugins van PostNL koppelingen zijn en blijven gratis voor haar gebruikers, wel willen wij benadrukken dat de mogelijkheden hierdoor soms beperkt kunnen zijn voor de ambitieuze ondernemers met specifieke eisen. Bij Emendis kijken we verder en bieden we onbeperkte mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het integreren van je boekhoudsoftware, reserveringssysteem of SMS-functionaliteiten.  

Onze experts staan voor je klaar om jouw unieke behoeften te realiseren met het gebruik van een PostNL API koppeling en er zo voor te zorgen dat jouw bedrijf nog verder zal groeien. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor