Koppelingen - Power BI

Power BI Koppeling

Power BI API koppeling

Power BI is een krachtige tool voor gegevensvisualisatie en -analyse, maar de echte magie gebeurt wanneer het wordt geïntegreerd met andere systemen binnen jouw organisatie. Met een op maat gemaakte Power BI API koppeling kunnen wij bij Emendis ervoor zorgen dat jouw gegevens naadloos worden gesynchroniseerd tussen verschillende platforms. Dit betekent real-time inzichten, gestroomlijnde processen en een groei in efficiëntie en dat allemaal door een Power BI koppeling. 

Power BI koppeling met Exact Online

Verder is het mogelijk om jouw Power BI te koppelen aan jouw Exact Online account. Hierdoor wordt het eenvoudig om gegevens van Exact Online naar Power BI te importeren en gemakkelijk rapportages en dashboards te maken. Deze koppeling brengt meerdere mogelijkheden met zich mee; 

Kies voor Emendis als jouw partner voor Power BI API koppeling en ervaar het volledige potentieel van uw gegevens. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze experts jouw bedrijf kunnen helpen groeien met geoptimaliseerde gegevensintegratie. 

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor