Koppelingen - WooCommerce

WooCommerce Koppeling

WooCommerce API koppeling

WooCommerce is een open-source plug-in voor WordPress, die de mogelijkheid biedt om jouw website om te toveren in een uitgebreide e-commerce webshop. Wij bij Emendis zijn vastberaden om jouw webshop te voorzien van een sterke op maat gemaakte API koppeling 

Voordelen WooCommerce koppeling:

Een goed werkende WooCommerce API koppeling biedt voordelen voor jouw webshop. De mogelijkheden om de klantervaring  Er zijn verschillende mogelijkheden met de plug-in om de klantervaring te optimaliseren. Zo kunnen er automatische e-mails verzonden worden naar klanten die recent een aankoop hebben gedaan, of zelf een SMS ontvangen wanneer je voorraad bijna op raakt. Met de WooCommerce koppeling is het ook mogelijk om de reviews van platformen zoals Facebook of Google te verbinden aan je webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer er een slimme API koppeling wordt ingezet.  

WooCommerce Exact Online koppeling

Wil je graag WooCommerce koppelen aan Exact Online? Emendis maakt dat mogelijk! Door deze systemen aan elkaar te verbinden door middel van een API koppeling, worden alle boekhoudgegevens automatisch uitgewisseld. Hierdoor kan jij jezelf volledige richten op het leuke gedeelte van ondernemen, terwijl de technologie zorgt voor de verwerking van de essentiële gegevens.  

Deze koppeling van WooCommerce en Exact Online realiseert niet alleen tijdbesparing, maar zorgt ook voor het minimaliseren van fouten in de boekhouding. Dit zorgt voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering, waardoor jij met vertrouwen kan focussen op de groei van jouw bedrijf. 

Waarom kiezen voor Emendis?

Wij bij Emendis hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van succesvolle API koppelingen voor webshops. Zo zijn onze experts in staat om je te adviseren over de beste oplossing voor de behoeften van jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw webshop nog verder te laten groeien of gewoon nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op, onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je doelen te realiseren 

Boek een consultatie

Vragen over deze API? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Koppeling form

Emendis werkt onder andere voor