Blog

Alle gegevens verzameld in een persoonlijke MijnOmgeving

Alle gegevens verzameld in een persoonlijke MijnOmgeving

Hebt u veel contact met uw klanten? Vliegen de mails over en weer? Dan is een MijnOmgeving misschien wat voor u. Via een persoonlijk en beveiligd inloggedeelte communiceert u helder en overzichtelijk met uw klanten.

Heldere communicatie is belangrijk. Wanneer u ingewikkelde vragen en problemen met uw klant bespreken moet is het handig als beide partijen volledig op de hoogte zijn en weten wat er speelt.

De voordelen van een mijn-omgeving

Een mijn-omgeving is dan een prettig platform om over en weer te communiceren: alle klantissues staan daar handig in één overzicht. Maar er zijn meer voordelen:

  • Minder e-mails: uw inbox beter beheersbaar
  • Gevoelige communicatie via een beveiligde inlog
  • Gemakkelijk uploaden en downloaden van grote bestanden
  • Overzichtelijke indeling van lopende zaken
  • Gemakkelijk prioriteren van issues

Denkt u na over het ontwikkelen van MijnOmgeving voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw zakelijke MijnOmgeving!

Geschikt voor grote en kleine bedrijven

Hebt u een MKB-bedrijf? Ook dan is een mijn-omgeving wellicht een optie voor u.

Een eenvoudig beschermd gedeelte van uw site levert u al gauw tijdwinst op en zorgt voor meer tevreden klanten. Uiteindelijk betaalt dat zich snel terug: u bespaart kostbare tijd, doordat alle communicatie via één centrale plek loopt.

“De mijn-omgevingen die wij eerder bouwden onderscheiden zich door hun overzichtelijke, logische structuur, gebruikersvriendelijkheid en mooie ontwerp.”

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw MijnOmgeving?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een MijnOmgeving of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van een MijnOmgeving, ontwikkelen wij ook mobile applicaties en webbased software en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor