Internet of Things (Internet der dingen) kan het leven een stuk gemakkelijker maken. Denk aan: straatverlichting die de lichtintensiteit aanpast op basis van de actuele drukte in het verkeer. Of een koffieautomaat die verbonden is met uw smartphone en koffie zet wanneer u dat aangeeft. Dat is niet alleen mooi en innovatief, maar ook nog eens praktisch en het kan kostenbesparend werken.

Heeft u een Internet of Things idee waarbij wij kunnen helpen? Maak dan een afspraak en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee.

Neem contact op
 

Wat is Internet of Things?

Het principe van Internet of Things is het makkelijkst te omschrijven als dat we onze smartphone of tablet als afstandsbediening gebruiken. Maar eigenlijk gaat het nog verder dan dat. Diverse apparaten of servers kunnen met elkaar verbonden zijn, waardoor gegevens onderling uitgewisseld worden om zo bepaalde processen te verbeteren.

Internet of Things is de toekomst

Verwachting is dat door Internet of Things productieprocessen verbeteren en dat het oplossingen kan bieden voor de maatschappij. Denk hierbij aan energie en milieu, criminaliteit, onderwijs en de gezondheidszorg.

‘We staan aan het begin van een grote revolutie’

Kortom: het internet-of-things maakt het leven gemakkelijker en vaak ook een stuk veiliger. Als apparaten zelf informatie opslaan en gebruiken bespaart dat tijd en geld. Echt iets voor Emendis!

Is Internet of Things iets voor uw bedrijf?

Heeft u het gevoel dat het anders en beter kan? Deel het met ons. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij houden wel van een uitdaging!

Kunnen we u helpen met een vraagstuk?

Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug

E-mail mij de beste drie voorbeelden wereldwijd