Het voordeel van webbased software is dat je het kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart tijd en geld, versimpeld bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. U hoeft geen software te installeren, dus uw applicatie is waar u ook bent en vanaf ieder device te benaderen: op smartphone, tablet en pc.

Webbased software is via het internet te benaderen. Het enige wat je nodig hebt is internet en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week de applicatie gebruiken. Ideaal dus voor:

 • Bedrijven met medewerkers die actief zijn op meer dan een plek
 • Bedrijven met medewerkers die veel samen moeten werken en informatie moeten kunnen uitwisselen
 • Bedrijven die hun interne proces graag transparanter maken voor klanten.

Wilt u webbased softeware voor uw bedrijf laten ontwikkelen?

Neem contact op voor de mogelijkheden

De 3 voordelen van webbased software

Wij geloven in software die u tijd en geld bespaart. Laat u door ons uw webbased software ontwikkelen, dan profiteert u altijd van deze 3 voordelen:

 • De webbased software is overal en altijd beschikbaar

  Als uw werknemers alle informatie, software en bestanden altijd en overal beschikbaar hebben, wordt het werk een stuk aangenamer. Werken vanuit huis, vanaf locatie of buiten kantooruren wordt op deze manier eenvoudiger. U bent niet meer afhankelijk van openingsuren en files en vertragingen spelen geen rol meer.

 • Webbased software werkt altijd

  Het fijne van webbased software is dat het in elke browser, op elke computer werkt. Dus ook via de telefoon of tablet, omdat de software standaard responsive is. Wij zorgen voor stabiele servers en beveiligde inlogs, zodat de software ook echt altijd werkt.

 • De webbased software ziet er goed uit

  Programma’s waar u dagelijks mee werkt, moeten er aantrekkelijk uitzien, logisch in elkaar zitten en gebruiksvriendelijk zijn. Althans, dat vinden wij. Daarom krijgt u software die er goed uit ziet en waar u blij van wordt.

Mogelijkheden webbased software

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor webbased software? Neem dan gerust contact met ons op zodat we uw uitdaging kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact op

 

Maatwerk software of SaaS-oplossing

Denkt u na over een software pakket die uw klantenbestand bij u af kan nemen, maar beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om zoiets te bouwen? Emendis kan ook een SaaS-oplossing (Software as a Service) voor u maken, die u vervolgens in abonnementsvorm aan kunt bieden aan uw klanten. Lees hier meer over SaaS-oplossingen.

Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk software voor uw organisatie te laten bouwen. Deze softwareoplossingen zijn geheel naar uw wens, goed voor de lange termijn en bevatten geen overbodige functies. Lees hier meer over een softwareoplossing op maat.

Toe aan een softwarebouwer die webbased software ontwikkelt waar je blij van wordt? Neem contact met ons op!

Bel mij terug

E-mail mij drie voorbeelden