Webbased software ontwikkelen: Een webapplicatie voor uw bedrijf

Wilt u een webbased webapplicatie ontwikkelen? Onze toegewijde teams kunnen software ontwikkelen die helemaal naar uw wens is. Wij zetten uw ideeen om in een webbased webapplicatie die aansluit op al uw behoeften.

Het voordeel van webbased software is dat je het kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart tijd en geld, versimpelt bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. U hoeft geen software te installeren, dus uw applicatie is waar u ook bent en vanaf ieder device te benaderen: op smartphone, tablet en computer.

Webbased software is via het internet te benaderen. Het enige wat je nodig hebt is internet en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week de applicatie gebruiken. Ideaal dus voor:

 

  Bedrijven met medewerkers die actief zijn op meer dan een plek

  Bedrijven met medewerkers die veel samen moeten werken en informatie moeten kunnen uitwisselen

  Bedrijven die hun interne proces graag transparanter maken voor klanten.

 

 

Denkt u na over het ontwikkelen van een webapplicatie voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw webbased software!

Webbased webapplicatie vervangt traditionele software

Webbased toepassingen zijn een bepaald type software dat gebruikers in staat stelt te communiceren met een server op afstand via een webbrowser interface. Dit is in de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Webbapplicaties hebben desktop applicaties vervangen en zijn een cruciaal instrument geworden voor kleine en grote bedrijven over de hele wereld.

Webgebaseerde applicaties hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele desktop-apps, met als belangrijkste de portabiliteit. Bij webgebaseerde apps hoeven gebruikers geen extra software te installeren en hoeven ontwikkelaars niet meerdere versies van dezelfde applicatie te schrijven voor verschillende besturingssystemen.

De 3 voordelen van webbased software

Wij staan klaar om onze jarenlange ervaring in Software Development in uw voordeel te gebruiken. Wij kijken verder dan alleen de webapplicatie: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij graag onze ideeën met u. Emendis gelooft in software die u geld én tijd besparen.

  • Uw webbased software is altijd en overal beschikbaar Het goed uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden wordt een stuk eenvoudiger als uw personeel alle informatie en bestanden die ze nodig hebben altijd bij de hand te hebben. Werken vanuit huis, vanaf locatie of buiten kantooruren wordt op deze manier eenvoudiger. U bent niet meer afhankelijk van openingsuren en files en vertragingen spelen geen rol meer.
  • Uw webbased software werkt altijd Het fijne van webbased software is dat het op elke computer en in elke browser werkt. Daarnaast is onze webbased software altijd responsive, wat betekent dat u uw webapplicatie ook via de telefoon of tablet kunt gebruiken. Wij zorgen voor stabiele servers en beveiligde logins, zodat de software ook echt altijd werkt.
  • Uw webbased software ziet er goed uit Wanneer u en uw personeel dagelijks gebruik maken van een webapplicatie, dan wilt u natuurlijk dat deze logisch in elkaar zit én er op alle apparaten goed uitziet. Bij het ontwikkelen van uw eigen webapplicatie  besteden onze designers dan ook aandacht aan elk ontwerp en volgen de laatste richtlijnen voor digitale gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Maatwerk software of SaaS-oplossing

Denkt u na over een software pakket die uw klantenbestand bij u af kan nemen, maar beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om zoiets te bouwen? Emendis kan ook een SaaS-oplossing (Software as a Service) voor u maken, die u vervolgens in abonnementsvorm aan kunt bieden aan uw klanten. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk software voor uw organisatie te laten bouwen. Deze softwareoplossingen zijn geheel naar uw wens, goed voor de lange termijn en bevatten geen overbodige functies.

Webapplicatie ontwikkelen en opschalen? Geen probleem!

Webgebaseerde software hoeft niet te worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Dit maakt veel makkelijker om het aantal actieve gebruikers snel uit te breiden in tegenstelling tot desktop programma’s. Bovendien presteren moderne webservers uitstekend. Zelfs wanneer ze worden geconfronteerd met duizenden gelijktijdige verzoeken, zodat uitbreiding van het netwerk van gebruikers van webapplicaties vaak mogelijk is zonder extra software configuratie of -aanpassing.

Wilt u uw webapplicatie uitbreiden met extra mogelijkheden? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bij Emendis zijn wij gespecialiseerd in het maken van software op maat. Wij kunnen uw webapplicatie eenvoudig doorontwikkelen.

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw webbased software?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een webapplicatie of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van webbased software, ontwikkelen wij ook mobile applicaties en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

 
Meer informatie

RECENT GEDEELD

CONTACT

Dit vindt u misschien ook leuk…

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!