Blog

Webbased software: Een webapplicatie ontwikkelen voor uw bedrijf

Webbased software: Een webapplicatie ontwikkelen voor uw bedrijf

Wilt u een webbased webapplicatie ontwikkelen? Onze toegewijde teams kunnen software ontwikkelen die helemaal naar uw wens is. Wij zetten uw ideeen om in een web based applicatie die aansluit op al uw behoeften.

Het voordeel van webbased software is dat je het kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart tijd en geld, versimpelt bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. U hoeft geen software te installeren, dus uw applicatie is waar u ook bent en vanaf ieder device te benaderen: op smartphone, tablet en computer.

Webbased software is via het internet te benaderen. Het enige wat je nodig hebt is internet en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week de applicatie gebruiken. Ideaal dus voor:

 • Bedrijven met medewerkers die actief zijn op meer dan een plek
 • Bedrijven met medewerkers die veel samen moeten werken en informatie moeten kunnen uitwisselen
 • Bedrijven die hun interne proces graag transparanter maken voor klanten.
Webapplicatie ontwikkelen

Denkt u na over het ontwikkelen van een webapplicatie voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw webbased software!

Web based applicatie vervangt traditionele software

Webbased toepassingen zijn een bepaald type software dat gebruikers in staat stelt te communiceren met een server op afstand via een webbrowser interface. Dit is in de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Webbapplicaties hebben desktop applicaties vervangen en zijn een cruciaal instrument geworden voor kleine en grote bedrijven over de hele wereld.

Webgebaseerde applicaties hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele desktop-apps, met als belangrijkste de portabiliteit. Bij webgebaseerde apps hoeven gebruikers geen extra software te installeren en hoeven ontwikkelaars niet meerdere versies van dezelfde applicatie te schrijven voor verschillende besturingssystemen.

De 3 voordelen van webbased software

Wij staan klaar om onze jarenlange ervaring in Software Development in uw voordeel te gebruiken. Wij kijken verder dan alleen de webapplicatie: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij graag onze ideeën met u. Emendis gelooft in web based software die u geld én tijd besparen.

 • Uw webbased software is altijd en overal beschikbaar
  Het goed uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden wordt een stuk eenvoudiger als uw personeel alle informatie en bestanden die ze nodig hebben altijd bij de hand te hebben. Werken vanuit huis, vanaf locatie of buiten kantooruren wordt op deze manier eenvoudiger. U bent niet meer afhankelijk van openingsuren en files en vertragingen spelen geen rol meer.
 • Uw webbased software werkt altijd
  Het fijne van webapplicatie ontwikkeling is dat het op elke computer en in elke browser werkt. Daarnaast is onze web based software altijd responsive, wat betekent dat u uw webapplicatie ook via de telefoon of tablet kunt gebruiken. Wij zorgen voor stabiele servers en beveiligde logins, zodat de software ook echt altijd werkt.
 • Uw web based applicatie ziet er goed uit
  Wanneer u en uw personeel dagelijks gebruik maken van een webapplicatie, dan wilt u natuurlijk dat deze logisch in elkaar zit én er op alle apparaten goed uitziet. Bij het ontwikkelen van uw eigen webapplicatie  besteden onze designers dan ook aandacht aan elk ontwerp en volgen de laatste richtlijnen voor digitale gebruiksvriendelijkheid.
Webapplicatie ontwikkelen

Maatwerk software of SaaS-oplossing

Denkt u na over een software pakket die uw klantenbestand bij u af kan nemen, maar beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om zoiets te bouwen? Emendis kan ook een SaaS-oplossing (Software as a Service) voor u maken, die u vervolgens in abonnementsvorm aan kunt bieden aan uw klanten. Daarnaast is het ook mogelijk om een webapplicatie te ontwikkelen met maatwerk software voor uw organisatie. Deze softwareoplossingen zijn geheel naar uw wens, goed voor de lange termijn en bevatten geen overbodige functies.

Webapplicatie ontwikkelen en opschalen? Geen probleem!

Wilt u een webapplicatie ontwikkelen? Wij staan klaar om onze jarenlange ervaring in Mobile Development in uw voordeel te gebruiken. Wij kijken verder dan alleen de app: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij graag onze ideeën met u. Emendis gelooft in apps die u geld én tijd besparen.

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw webbased software?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een zakelijke app of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van web based applicaties, ontwikkelen wij ook webbased software en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

Meer informatie

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor