Webbased software ontwikkelen: Een webapplicatie voor uw bedrijf

Het voordeel van webbased software is dat je het kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart tijd en geld, versimpelt bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. U hoeft geen software te installeren, dus uw applicatie is waar u ook bent en vanaf ieder device te benaderen: op smartphone, tablet en computer.

Webbased software is via het internet te benaderen. Het enige wat je nodig hebt is internet en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week de applicatie gebruiken. Ideaal dus voor:

 

  Bedrijven met medewerkers die actief zijn op meer dan een plek

  Bedrijven met medewerkers die veel samen moeten werken en informatie moeten kunnen uitwisselen

  Bedrijven die hun interne proces graag transparanter maken voor klanten.

 

 

Denkt u na over het ontwikkelen van een webapplicatie voor uw bedrijf of organisatie?
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw webbased software!

De 3 voordelen van webbased software

Wij staan klaar om onze jarenlange ervaring in Software Development in uw voordeel te gebruiken. Wij kijken verder dan alleen de webapplicatie: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij graag onze ideeën met u. Emendis gelooft in software die u geld én tijd besparen.

  • Uw webbased software is altijd en overal beschikbaar Het goed uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden wordt een stuk eenvoudiger als uw personeel alle informatie en bestanden die ze nodig hebben altijd bij de hand te hebben. Werken vanuit huis, vanaf locatie of buiten kantooruren wordt op deze manier eenvoudiger. U bent niet meer afhankelijk van openingsuren en files en vertragingen spelen geen rol meer.
  • Uw webbased software werkt altijd Het fijne van webbased software is dat het op elke computer en in elke browser werkt. Daarnaast is onze webbased software altijd responsive, wat betekent dat u uw webapplicatie ook via de telefoon of tablet kunt gebruiken. Wij zorgen voor stabiele servers en beveiligde logins, zodat de software ook echt altijd werkt.
  • Uw webbased software ziet er goed uit Wanneer u en uw personeel dagelijks gebruik maken van een webapplicatie, dan wilt u natuurlijk dat deze logisch in elkaar zit én er op alle apparaten goed uitziet. Bij het ontwikkelen van uw eigen webapplicatie  besteden onze designers dan ook aandacht aan elk ontwerp en volgen de laatste richtlijnen voor digitale gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Maatwerk software of SaaS-oplossing

Denkt u na over een software pakket die uw klantenbestand bij u af kan nemen, maar beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om zoiets te bouwen? Emendis kan ook een SaaS-oplossing (Software as a Service) voor u maken, die u vervolgens in abonnementsvorm aan kunt bieden aan uw klanten. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk software voor uw organisatie te laten bouwen. Deze softwareoplossingen zijn geheel naar uw wens, goed voor de lange termijn en bevatten geen overbodige functies.

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw webbased software?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een webapplicatie of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van webbased software, ontwikkelen wij ook mobile applicaties en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

 

RECENT GEDEELD

CONTACT

Dit vindt u misschien ook leuk…

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!