Zoekt u naar een geschikte SaaS oplossing voor uw bedrijf? Een SaaS oplossing (Software as a Service) heeft diverse voordelen. Eén versie voor alle gebruikers die je niet verkoopt, maar af laat nemen in abonnementsvorm door uw klanten. Het team van Emendis heeft ervaring met het ontwikkelen van diverse SaaS oplossingen. Behalve dat wijzelf diverse oplossingen bieden, kunnen wij er ook een voor u maken.

Ik wil een SaaS oplossing

SaaS oplossing laten bouwen

Een SaaS oplossing is een applicatie, benaderbaar via de webbrowser of een app. Doordat u één versie heeft, hoeft slechts één versie geüpdatet te worden. Bij niet SaaS producten sluit u diverse licenties af met klanten, waardoor u dus ook verschillende updates door moet voeren. Nog meer redenen om te kiezen voor een SaaS oplossing:

  • Gebruikers kunnen vanaf elk apparaat bij de oplossing
  • U heeft geen hardware of software nodig
  • Geen dure opstartkosten
  • Flexibiliteit: nieuwe gebruikers zijn makkelijk en snel toe te voegen

Zo ontwikkelde wij eerder al de SaaS oplossing GRIP voor KPN. Met een online platform hebben wij het mogelijk gemaakt om informatie en documenten te benaderen binnen één omgeving in de Cloud. Wilt u ook graag een SaaS oplossing laten bouwen? Neem contact met onze SaaS consultant voor advies over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend advies op

Emendis SaaS oplossing

Bij Emendis geloven wijzelf ook in SaaS oplossingen en hebt u de mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze producten. Denk hierbij onder andere aan: een planning app, event management software en een catalogus generator. Meer lezen over onze SaaS oplossingen? Neem een kijkje tussen onze producten.

Geïnspireerd geraakt door onze oplossingen of wilt u een SaaS oplossing laten ontwikkelen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om uw goede ideeën onder het genot van een kopje koffie te bespreken!

Neem contact op voor uw SaaS oplossing