Software as a Service: Een SaaS oplossing voor uw bedrijf

Zoekt u naar een geschikte SaaS oplossing voor uw bedrijf? Een SaaS oplossing (Software as a Service) heeft diverse voordelen. Eén versie voor alle gebruikers die je niet verkoopt, maar af laat nemen in abonnementsvorm door uw klanten. Het team van Emendis heeft ervaring met het ontwikkelen van diverse SaaS oplossingen. Behalve dat wijzelf diverse oplossingen bieden, kunnen wij er ook een voor u maken.

SaaS oplossing laten bouwen

Een SaaS oplossing is een applicatie, benaderbaar via de webbrowser of een app. Doordat u één versie heeft, hoeft slechts één versie geüpdatet te worden. Bij niet SaaS producten sluit u diverse licenties af met klanten, waardoor u dus ook verschillende updates door moet voeren. Nog meer redenen om te kiezen voor een SaaS oplossing:

 

  Gebruikers kunnen vanaf elk apparaat bij de oplossing

  U heeft geen hardware of software nodig

  Geen dure opstartkosten

  Flexibiliteit: nieuwe gebruikers zijn makkelijk en snel toe te voegen

 

Zo ontwikkelde wij eerder al de SaaS oplossing GRIP voor KPN. Met een online platform hebben wij het mogelijk gemaakt om informatie en documenten te benaderen binnen één omgeving in de Cloud.

 

Denkt u na over het ontwikkelen van een SaaS oplossing voor uw bedrijf of organisatie?
Wij geven advies en helpen u graag bij de ontwikkeling van uw SaaS oplossing!

Emendis SaaS oplossing

Bij Emendis geloven wijzelf ook in SaaS oplossingen en hebt u de mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze producten. Denk hierbij onder andere aan: een planning app, event management software en een catalogus generator. Meer lezen over onze SaaS oplossingen? Neem een kijkje tussen onze diensten.

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw SaaS oplossing?

Heeft u ideeën voor een SaaS oplossing of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het aanbieden van Software as a Service, ontwikkelen wij ook webbased software en mobiele applicaties en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!
 

RECENT GEDEELD

CONTACT

Dit vindt u misschien ook leuk…

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!