Blog

Personeelsplanning op maat: Makkelijker personeel inplannen

Personeelsplanning op maat: Makkelijker personeel inplannen

Wilt u gebruik maken van personeelsplanning software voor het eenvoudig inplannen van personeel? Dan introduceren wij onze planning software, waarmee u eenvoudig personeel en recourses kunt inplannen.

Een goedlopende planning is de basis van vrijwel iedere afdeling. Wil één van uw medewerkers vrij, dan is het fijn als u met een klik op de knop direct weet of daar ruimte voor is of niet. De personeelsplanning geeft u een totaaloverzicht van lopende projecten, deadlines, medewerkers, gereedschappen en machines. Kortom: alles wat u nodig hebt!

Makkelijker personeel inplannen

Het maken van een personeelsplanning kan een lastig karweitje zijn. We zien dat veel bedrijven hun personeelsplanning in Excel maken. Een prima oplossing, maar soms erg tijdrovend en foutgevoelig. Hier hebben we, in samenwerking met een aantal klanten, een softwareoplossing voor gemaakt. Een uitdraai van de uren maken, zien wanneer uw vervoersmiddelen aan onderhoud toe zijn en een melding wanneer er planningsconflicten ontstaan. Houd controle over uw planning met de Planning App van Emendis! Digitaliseer en optimaliseer bedrijfsprocessen en ga voor het eenvoudig inplannen van personeel.

Personeelsplanning maken

Hoe gaat het maken van de personeelsplanning in zijn werking? U voegt zelf uw medewerkers en/of machines in met de daarbij behorende informatie (werkuren, functie, etc.). Vaste vrije dagen plant u hier ook in. Dit hoeft dus maar een keer goed ingevoerd te worden. Vervolgens kunt u projecten aan gaan maken. Deze projecten verrijkt u met informatie, denk hierbij aan: de ploegleider, categorie, de startdatum en einddatum en eventueel de terugkerende frequentie. U koppelt uw medewerkers aan de projecten. Hierdoor heeft u direct overzichtelijk of er ruimte is voor een verlofaanvraag of een nieuw project.

Denkt u na over het inzetten van een Planning App voor uw bedrijf of organisatie?
Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een demo aan!

Planning maken met een planningssysteem

Maak eenvoudig een overzichtelijke personeelsplanning in ons planningsysteem. Ons planningsysteem is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die personeel en eventueel gereedschappen, machines en auto’s moeten inplannen. Personeel inplannen met Emendis wordt enorm makkelijk gemaakt en iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Heeft u nu een personeelsplanning in Excel?

Als u nu uw planning in Excel heeft kunt er eenvoudig voor kiezen om dit om te zetten naar een planning in onze software. Wilt u eventueel gebruik maken van excel voor het inplannen van personeel? Vraag dan de vrijblijvende demo aan om te zien wat Emendis voor uw organisatie kan betekenen. Al vele bedrijven gingen u voor.

In ons softwaresysteem zijn de mogelijkheden uitgebreider en speciaal gemaakt voor het inplannen van personeel. Daarbij biedt onze software ook de mogelijkheid om gereedschappen, machines en vervoersmiddelen structureel in te plannen voor een duidelijk overzicht.

Personeelsplanning app

Uw personeelsplanning is terug te vinden in een webapplicatie die voor iedereen altijd en overal inzichtelijk is. Onze personeelsplanning is namelijk webbased, dus met een browser en een internetverbinding kunt u gebruik maken van uw eigen online omgeving.

Diverse planningsoverzichten

Er kan een planning per dag, per week en per maand gemaakt worden. Ook kan er een planning gemaakt worden van de machines en verder spullen die er gebruikt worden. Ook kunt u de status van de machines bijhouden, zo weet u precies wanneer welke machine een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Het kantineoverzicht toont de medewerkers ’s morgens wie waar aan de slag moet die dag, welke machines diegene mee moet nemen en welke tijden er aan het project verbonden zitten. Ook is het makkelijk voor de salarisadministratie. U kunt meteen zien wie er ploegleider is en ook worden de gegevens bijgehouden per medewerker. Dat scheelt tijd, en die tijd hebben we hard nodig.

Personeelsplanning op maat

Onze planning is in eerste instantie gemaakt voor hoveniersbedrijven. Dit bleek een succes! Inmiddels maken diverse bedrijven gebruik van de planningstool en zijn ook zij erg enthousiast. Deze tool kunnen we ook voor u op maat maken. Zo heeft u een personeelsplanning die optimaal werkt voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een personeelsplanning op maat?
We bespreken graag samen met u de mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen met de ontwikkeling van uw Planning App?

Heeft u interesse in een personeelsplanning op maat of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het aanbieden van een planning applicatie, ontwikkelen wij ook mobile applicaties en webbased software en kunnen wij koppelingen maken met het Internet of Things. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor