Inventarisatie software: Snel én foutloos uw zaken inventariseren

Moeten uw medewerkers zaken inventariseren? Dan moet dat het liefst snel én foutloos. De GIS software van Emendis maakt inventariseren nu wel heel gemakkelijk!

 

Registreren uw medewerkers voorbijkomende voertuigen? Inventariseert u spullen die verhuisd moeten worden? Controleren uw medewerkers aangekomen vracht? Wat het ook is: onze inventarisatie software kan het proces versnellen, terwijl de betrouwbaarheid van de gegevens hoog blijft.

Inventarisatie app

Veel bedrijven gebruiken nog handmatige controlelijsten. Medewerkers strepen met de pen of turven op een blaadje. Een foutje is dan snel gemaakt. Bovendien moet u na afloop van de controle de gegevens nog samenvatten en uw conclusies daaruit trekken. Onze inventarisatie software heeft dit proces volledig geautomatiseerd:

 

  Gebruik de tablet of smartphone voor uw inventarisatie

  Ook in ruimten zonder internetverbinding blijven de ingevoerde gegevens staan

  Koppel uw tellingen direct aan de conclusie: geen handmatige berekeningen meer

  Koppel uw inventarisatie software aan uw CRM-systeem en andere systemen

 

Uw inventarisatieproces makkelijker maken en versnellen, terwijl de foutmarge kleiner wordt? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Inventarisatie software op maat gemaakt

Ieder bedrijf is anders. Ook in uw bedrijf zijn er inventarisaties, projecten en plaatsen die afwijken van de standaard.Gelukkig kan de Emendis inventarisatie software voor u op maat aangepast worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen met uw inventarisatie software?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een inventarisatie app of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van inventarisatie software, ontwikkelen wij ook mobile applicaties, webapplicaties en softwareoplossingen op maat. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

 

RECENT GEDEELD

CONTACT

Dit vindt u misschien ook leuk…

Werken of stage lopen bij Emendis? Kijk snel op Capturum.nl en vind een vacature die bij jou past!