Blog

Inventarisatie software: Snel én foutloos uw zaken inventariseren

Inventarisatie software: Snel én foutloos uw zaken inventariseren

Moeten uw medewerkers zaken inventariseren, en heeft u professionele inventarisatie software nodig? Dan moet dat het liefst snel én foutloos. De GIS software van Emendis maakt inventariseren nu wel heel gemakkelijk!

Voorraadbeheer is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf. Met onze op maat gemaakte inventarisatie software oplossing kunt u de manier waarop uw bedrijf met zijn voorraad omgaat, verbeteren door de zaken efficiënter en betrouwbaarder te maken!

Uw inventaris is ontzettend belangrijk, bent u op zoek naar software die u kan vertellen wat er precies voorraad is? Emendis ontwikkelt software voor bedrijven van elke grootte – van het MKB tot grootbedrijf ketens. Wij ontwikkelen op maat gemaakte inventarisatie software die er specifiek op gericht is bedrijven te helpen efficiënt en georganiseerd te blijven. Voorafgaand luisteren wij graag naar uw input en behoeften, met deze informatie kunnen wij onze software naadloos laten aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Registreren uw medewerkers voorbijkomende voertuigen? Inventariseert u spullen die verhuisd moeten worden? Controleren uw medewerkers aangekomen vracht? Wat het ook is: onze inventarisatie software kan het proces versnellen, terwijl de betrouwbaarheid van de gegevens hoog blijft.

Inventarisatie app

Veel bedrijven gebruiken nog handmatige controlelijsten. Medewerkers strepen met de pen of turven op een blaadje. Een foutje is dan snel gemaakt. Bovendien moet u na afloop van de controle de gegevens nog samenvatten en uw conclusies daaruit trekken. Onze inventarisatie software heeft dit proces volledig geautomatiseerd:

  • Gebruik de tablet of smartphone voor uw inventarisatie
  • Ook in ruimten zonder internetverbinding blijven de ingevoerde gegevens staan
  • Koppel uw tellingen direct aan de conclusie: geen handmatige berekeningen meer
  • Koppel uw inventarisatie software aan uw CRM-systeem en andere systemen
Inventarisatie software

Uw inventarisatieproces makkelijker maken en versnellen, terwijl de foutmarge kleiner wordt?
Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Inventarisatie software op maat gemaakt

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Emendis inventarisatie software maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om complexe projecten, meerdere locaties of integratie met bestaande systemen, wij passen onze software aan op uw unieke behoeften. Ontdek de mogelijkheden van Emendis voor uw bedrijf!

Werkwijze inventarisatie software van Emendis

Om een effectieve workflow te creëren, moeten we weten welk type gegevens we moeten verzamelen en hoe vaak dit moet gebeuren (bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks). Met die informatie kan Emendis een gestroomlijnd proces opzetten om de benodigde gegevens te verzamelen, verwerken en analyseren. Laat ons weten wat uw behoeften zijn, dan kan Emendis het vanaf daar overnemen!

Wat doet inventarisatie software?

Voorraadbeheer kan een vervelend en tijdrovend proces zijn. Er zijn echter hulpmiddelen zoals software voor inventarisatie die u kunt gebruiken om dit gemakkelijker te maken voor uzelf en uw medewerkers!

Bijvoorbeeld als uw bedrijf de verkoop van fysieke producten omvat, dan zal het hebben van een inventarisatie programma bij de hand gebruikers toegang geven tot niet alleen hun huidige voorraad, maar ook informatie over hoeveel ze nog hebben op verschillende locaties in een bepaalde winkel of magazijn ook.

Dit zorgt voor meer duidelijkheid op de werkvloer, want geautoriseerde personen hebben toegang tot de huidige voorraad. Zo weten belangrijke personen de huidige situatie van het inventaris met slimme software voor inventarisatie.

Kunnen wij u helpen met uw inventarisatie software?

Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van een inventarisatie app of bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf te optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Naast het maken van inventarisatie software, ontwikkelen wij ook mobile applicatieswebapplicaties en softwareoplossingen op maat. Kortom: voor al uw automatiseringsvragen kunt u bij Emendis terecht!

Recent gedeeld

Contact

Blog and Contact page form

Share

Emendis werkt onder andere voor