InventoryComplete

Snel èn foutloos inventariseren met MoversComplete

Snel èn foutloos inventariseren met MoversComplete

MoversComplete is een digitale softwareoplossing die het verhuisproces versnelt en vereenvoudigt. Middels een invulformulier op uw laptop of tablet doet u uw verhuisopname op locatie bij de zakelijke of particuliere klant. Het systeem verzorgt het hele verhuisproces automatisch – van offerte tot opdrachtbevestiging en werkbon. Dit levert niet alleen een tijdwinst op van ongeveer 30%, maar ook een aanzienlijk lagere foutkans.

Het probleem

Bij een verhuizing, groot of klein, komt altijd een hoop kijken. Denk aan het regelen van vervoer en het in- en uitpakken van de inboedel. Verhuizers moeten dan ook met veel zaken rekening houden en dat vergroot de kans op het maken van fouten. Vooral omdat dit vaak nog met pen en papier wordt gedaan.

Business case

Het ontwikkelen van een flexibel en toegankelijk systeem, waarmee het verhuisproces geautomatiseerd en tegelijkertijd gestandaardiseerd wordt.

Een geautomatiseerd verhuisproces

Met MoversComplete wordt het verhuisproces volledig geautomatiseerd en gestandaardiseerd. Pen en papier maken nu plaats voor de laptop of tablet van de verhuizer. Benodigde gegevens kunnen eenvoudig ingevuld worden, waarna  de offerte automatisch wordt opgesteld aan de hand van de inventarisatie en afgeleverd bij de klant. Met één druk op de knop verstuurt de verhuizer de opdrachtbevestiging en is de werkorder klaar!

Functionaliteiten

Emendis werkt onder andere voor